Lifestyle

Jolie-Pitt: Η δικαστική διαμάχη για το πικρό κρασί Miraval

Jolie-Pitt: Η δικαστική διαμάχη για το πικρό κρασί Miraval

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle.gr

Jolie-Pitt: Πηγές κάνουν λόγο για θυμό από την πλευρά του ηθοποιού που δεν τον αφήνει να σκεφτεί ψύχραιμα.

Όσο κι αν το Chateau Miraval στη Νότια Γαλλία σήμαινε πολλά για την οικογένεια Jolie-Pitt αφού εκεί το πρώην ζευγάρι είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, η Angelina Jolie δεν ήθελε να έχει τίποτα που να τη συνδέει με τον Brad Pitt, γι’αυτό αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από το επιτυχημένο οινοποιείο που ο ηθοποιός είχε δημιουργήσει.

Όταν κατά τη διάρκεια του χωρισμού της, η ίδια συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιό της στον κολοσσό Stoli, ο πρώην σύζυγός της της έκανε μήνυση για να σταματήσει τη διαδικασία, με το επιχείρημα ότι ενώ έπρεπε πρώτα να κάνει προσφορά στον ίδιο πριν ψάξει αλλού για αγοραστές, η ίδια παρενέβη τη συμφωνία που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Εν τέλει ξεκίνησε ένας μεγάλος δικαστικός αγώνας, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο Pitt προσπαθούσε να κρατήσει τα έγγραφα της εταιρείας του κρυφά. Μέχρι τη στιγμή που η ομάδα της Jolie κλήτευσε τα έγγραφα ενώπιον του δικαστηρίου, με έναν δικαστή να αποφασίζει πως ο Pitt και η ομάδα του είναι υποχρεωμένοι να τα παραδώσουν, ακόμα κι αν πρόκειται να ασκήσουν έφεση στην απόφαση.

Πηγές κάνουν λόγο για θυμό από την πλευρά του Pitt, που δεν τον αφήνει να σκεφτεί ψύχραιμα.

“Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχουν ένα δυνατό μάρκετινγκ και δίκτυο διανομής. Δεν μπορεί να δει πέρα από το μίσος του για τη Jolie”, δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.

Από την άλλη, η πλευρά του Pitt υπογραμμίζει πως όχι μόνο η συμφωνία με τη Stoli δεν είναι εύκολη, αλλά ότι ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του γάμου τους με τη Jolie, είχε απορρίψει προσφορά του κολοσσού, από τη στιγμή που ένα τέτοιο σενάριο πρόκειται να γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει με κόπο μόνος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments