Trash

Έλενα Κρεμλίδου για ροζ βίντεο: «Πόση ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ…μαι;»

Έλενα Κρεμλίδου για ροζ βίντεο: «Πόση ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ…μαι;»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Έλενα Κρεμλίδου για ροζ βίντεο: Δίνει συμβουλές για τα νεαρά κορίτσια

Δημόσιο ξέσπασμα από την Έλενα Κρεμλίδου με αφορμή ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες σε «ροζ» σελίδες. Η πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία στο παρελθόν εξομολογήθηκε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της από τη διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο, διευκρίνισε πως δεν πρωταγωνιστεί η ίδια.

«Δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολλή ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδ…μαι; Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα» επισήμανε η Έλενα Κρεμλίδου.

Τέλος κατέληξε, η Έλενα Κρεμλίδου μέσα από το Instagram ότι μίλησε ανοιχτά για το επίμαχο βίντεο προκειμένου να βοηθήσει και άλλα κορίτσια – θύματα του revenge porn. «Δεν έχετε να ντρέπεστε για την επιλογή σας να κάνετε σεξ, η ντροπή θα έπρεπε να πηγαίνει πακέτο με τον άνθρωπο που μοιράζεται αυτές τις στιγμές παρά τη συγκατάθεσή σας» έγραψε μεταξύ άλλων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments