Διεθνή

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κατάμεστο πάρκο του Λος Άντζελες – Δύο νεκροί και 5 τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε κατάμεστο πάρκο του Λος Άντζελες – Δύο νεκροί και 5 τραυματίες

Πηγή Φωτογραφίας: Los Angeles Times

Την ώρα των πυροβολισμών στο πάρκο βρισκόταν τουλάχιστον 500 άνθρωποι, όπου γινόταν μία άτυπη έκθεση αυτοκινήτων

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι πέντε τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο πάρκο του Λος Άντζελες την Κυριακή μετά από πυροβολισμούς που ξέσπασαν σε μία άτυπη έκθεση αυτοκινήτου στην κοινότητα του Σαν Πέδρο, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Οι διασώστες μετέφεραν επτά άτομα σε νοσοκομεία της περιοχής και δύο από αυτούς, ένας άνδρας και μια γυναίκα, υπέκυψαν λίγο αργότερα στα τραύματά τους, δήλωσε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Τα θύματα των πυροβολισμών, τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες, ήταν ηλικίας από 23 έως 54 ετών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Μπράιαν Χάμφρεϊ, ωστόσο εκτιμάται πως πρόκειται για σύγκρουση πιθανότατα συμμοριών. Την ώρα τον πυροβολισμών στο πάρκο βρισκόταν τουλάχιστον 500 άνθρωποι.

Η έκθεση αυτοκινήτου ήταν μια άτυπη συγκέντρωση, παρά μια επίσημα προγραμματισμένη εκδήλωση, είπε ο Χάμφρεϊ. Ως μέρος της κουλτούρας του αυτοκινήτου στη Νότια Καλιφόρνια, οι ιδιοκτήτες κλασικών αυτοκινήτων συγκεντρώνονται συχνά σε δημόσιους χώρους για να τα επιδείξουν.

Το Peck Park είναι ένα κοινοτικό κέντρο στο San Pedro που διαθέτει γήπεδο του μπέιζμπολ, πάρκο για skateboard, γυμναστήριο και μονοπάτια πεζοπορίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο πάρκων και αναψυχής της πόλης.

Το San Pedro, στο νοτιοδυτικό άκρο της πόλης, φιλοξενεί το λιμάνι του Angeles, το μεγαλύτερο σημείο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη εάν έχει εντοπίσει υπόπτους.

Αν και η αστυνομία δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον πυροβολισμό, μπόρεσε γρήγορα να αποκλείσει το ενδεχόμενο να χαρακτηριστεί ως κατάσταση ενεργού πυροβολισμού, είπε ο αξιωματικός Λουίς Γκαρσία, υποδεικνύοντας ότι οι αστυνομικοί δεν είδαν συνεχή κίνδυνο τυχαίου μαζικού πυροβολισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments