Διεθνή

Ο Vince Mcmahon ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το WWE

Ο Vince Mcmahon ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το WWE

Πηγή Φωτογραφίας: The New York Times- Wall Street Journal- NPR

Το σκάνδαλο που κρύβεται πίσω από το όνομα του Vince Mcmahon

Ο Vince McMahon ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το WWE εν μέσω της συνεχιζόμενης έρευνας για ανάρμοστη συμπεριφορά που αναλαμβάνεται από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Καθώς πλησιάζω τα 77 μου χρόνια, νιώθω ότι είναι καιρός να αποσυρθώ ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του WWE», δήλωσε ο McMahon, «Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν προνόμιο να βοηθήσω το WWE να σας φέρει χαρά, να σας εμπνεύσει, να σας ενθουσιάσει, να σας εκπλήξει και να σας διασκεδάζει πάντα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη σημαντική συμβολή στην επιτυχία μας, και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους προηγούμενους και παρόντες Σούπερ σταρ και τους υπαλλήλους μας για την αφοσίωση και το πάθος τους για το brand μας. Το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μας που μας επιτρέπουν να μπαίνουμε στα σπίτια σας κάθε εβδομάδα και είναι η επιλογή σας για διασκέδαση. Τρέφω τη βαθύτατη εκτίμηση και θαυμασμό για τις γενιές των θαυμαστών μας σε όλο τον κόσμο που τους άρεσε, η αθλητική ψυχαγωγία μας.»

Το σκάνδαλο

Η αποχώρηση του McMahon έρχεται αφότου ανακοινώθηκε τον Ιούνιο ότι θα αποχωρήσει από τους ρόλους του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του WWE εν μέσω μιας συνεχιζόμενης έρευνας για καταγγελίες ότι πλήρωσε εκατομμύρια δολάρια σε πολλές γυναίκες για να σιωπήσει για υποτιθέμενες υποθέσεις και ανάρμοστη συμπεριφορά. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι ο McMahon πλήρωσε τελικά συνολικά 12 εκατομμύρια δολάρια ως μέρος των συμφωνιών.

Ο McMahon συνέχισε λέγοντας στη δήλωσή του ότι η κόρη του Stephanie και ο πρόεδρος του WWE Nick Khan θα υπηρετούσαν ως συν-CEOs κατά την αποχώρησή του, ενώ η Stephanie θα υπηρετούσε επίσης ως πρόεδρος. Από τότε που ανέλαβε την εταιρεία στο χρηματιστήριο, η McMahon παραμένει ο μεγαλύτερος μέτοχος του WWE.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments