Lifestyle

Jennifer Lopez: Τα γενέθλια στο Παρίσι γυμνή με τον άνδρα της Ben Affleck

Jennifer Lopez: Τα γενέθλια στο Παρίσι γυμνή με τον άνδρα της Ben Affleck

Πηγή Φωτογραφίας: skioutlettilburg.nl

Jennifer Lopez: Η σούπερ σταρ έκλεισε τα 53, νιώθοντας πιο σίγουρη και ευτυχισμένη από ποτέ.

Την καλύτερη περίοδο στη ζωή της βιώνει η Jennifer Lopez, η οποία κατάφερε επιτέλους να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες η μητέρα της, ενώ παράλληλα μπόρεσε να γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά της κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός τους.Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι τις προηγούμενες ημέρες σε γνωστές γωνιές της πόλης του Φωτός να κάνουν βόλτα και να χαίρονται τον προσωπικό τους χρόνο μαζί.

View this post on Instagram

A post shared by Amazing Events Paris (@amazing_events_paris)

Την ημέρα των γενεθλίων της, η Jennifer Affleck- όπως άλλαξε το όνομά της- φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, με τον Affleck να είναι πιο casual ντυμένος, περνώντας από το Λούβρο. Το ζευγάρι φημολογείται πως έμεινε στο Hôtel de Crillon στα Ηλύσια Πεδία, ενώ πήρε το μεσημεριανό του στο LouLou. Παράλληλα, προς την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο σταμάτησαν να πάρουν παγωτό από το φημισμένο Berthillon, προκαλώντας φρενίτιδα στον κόσμο που ήταν παρών.

Ωστόσο, ο μήνας του μέλιτός τους, δεν ήταν ο μόνος λόγος που η Lopez έγινε trending topic στα social media. Η 53χρονη σταρ προκειμένου να σηματοδοτήσει τη σημαντική της ημέρα, λάνσαρε τη νέα σειρά προϊόντων περιποίησης για το σώμα, προχωρώντας παράλληλα σε μία γυμνή φωτογράφιση.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Αναμφίβολα, η Λατίνα σταρ αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και τίποτα παραπάνω. Πρόσφατα είχε δηλώσει στο περιοδικό People, “είμαι στην ηλικία που είμαι και νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Νομίζω πως είμαι στο δικό μου ημίχρονο αυτή τη στιγμή και μόλις αρχίζω”. Παράλληλα, υπογράμμισε το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες που είναι να δίνουν περισσότερη έμφαση στο πρόσωπο και λιγότερη στο σώμα. “Ήταν σημαντικό για εμένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα για να αντιμετωπίσω τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες και ξεκινήσαμε από τους γοφούς. Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και σας δωρίζω ένα ειδικό λανσάρισμα” είπε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments