Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Φορτσάρει» για Σποράρ

Παναθηναϊκός: «Φορτσάρει» για Σποράρ

Πηγή Φωτογραφίας: Medium, Twitter

Παναθηναϊκός: Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για την ολοκλήρωση της 5ης μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς είναι σε ανοικτή γραμμή με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά του διεθνούς Σλοβένου επιθετικού, Αντράζ Σποράρ

Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για την ολοκλήρωση της 5ης θερινής, μεταγραφικής κίνησής του βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός, όντας εδώ και λίγα 24ωρα σε ανοικτή γραμμή με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά του διεθνούς Σλοβένου επιθετικού, Αντράζ Σποράρ.

Ο 28χρονος φορ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με την πορτογαλική ομάδα, είναι ο παίκτης που έχει προκρίνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του φορ κορυφής και πλέον ο Παναθηναϊκός προχωράει τις διαδικασίες για να «κλειδώσει» τη μεταγραφή, σε ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ! Και θα γίνει το πιο ακριβό απόκτημα των «πράσινων» μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας και τις μεταγραφές επιπέδου Σισέ, Κατσουράνη και Λέτο.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 4ετές συμβόλαιο στον Σποράρ, με αποδοχές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ και το όλο θέμα δείχνει να έχει μπει πια στην τελική ευθεία.

Ο 28χρονος επιθετικός (ύψους 1,87μ.) ανήκει στα «λιοντάρια» από τον Ιανουάριο του 2020, έχοντας «γράψει» 11 γκολ (και 4 ασίστ) σε 38 αγώνες. Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στη Μίντλεσμπρο (8 γκολ, 2 ασίστ σε 35 ματς), ωστόσο, το «μπαμ» στην καριέρα του το είχε κάνει πριν από λίγα χρόνια στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (50 γκολ, 18 ασίστ σε 108 αγώνες) και στη Σλοβακία με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (60 γκολ, 17 ασίστ σε 78 παιχνίδια).

Είναι 39 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει 5 γκολ.

Είναι στο σωστό δρόμο αλλά θέλει ακόμα δουλειά…

Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, σημάδια βελτίωσης στο δεύτερο. Ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη του “πρόβα” επί ελληνικού εδάφους κόντρα στο Βόλο, ήθελε να δείξει πράγματα, αλλά είναι ακόμα φανερό πως ακόμα θέλει δουλειά και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας. Στο αγωνιστικό μέρος οι “πράσινοι” ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα [0-0], με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να “δείχνει” ποιους παίκτες θα έχουν προτεραιότητα.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά άνευρος και ήταν φανερό πως από τη μέση και μπροστά ήταν αρκετά αποκομμένος. Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν δυναμικό, μιας και μόλις στο 3’ έγινε η πρώτη τελική με τον Καρλίτος, αλλά από κει και μετά οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να βρουν τους χώρους για να δημιουργήσουν.

Για 25 λεπτά οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους στο χώρο του κέντρου, αλλά ο Βόλος συνεχώς ανέβαζε στροφές όχι μόνο έβρισκε τον τρόπο να “παρενοχλεί” την εστία του Μπρινιόλι, αλλά τον ανάγκασε και σε εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία στο 37’, όταν ένα αρκετά καλό φάουλ Μπαριέντος στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να μπλοκάρεται δύσκολα. Ένα λεπτό αργότερα Φαν Φέερτ και Φερνάντες ανάγκασαν τον Ιταλό πορτιέρο να επέμβει και να σώσει την ομάδα του από την παραβίαση της εστίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments