Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Νατάσα Γκαρά
Βουλευτής Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Με την
Σοφία Χύτου

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Για το Ταμείο Ανάκαμψης, το δάσος της Δαδιάς και τις εκλογές

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Η Νατάσα Γκαρά Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρθηκε για τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς, το Ταμείο Ανάκαμψης, τις εκλογές και άλλα θέματα.

Η Νατάσα Γκαρά Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε για τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς, το Ταμείο Ανάκαμψης, τις εκλογές και άλλα θέματα.

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Για τη φωτιά στο δάσος της Δαδιάς

“Το δάσος της Δαδιάς θεωρείται ένα από από τα σημαντικότερα πάρκα που φιλοξενεί σπάνια είδη άγριας πανίδας και μας βοηθάει σε όλη την Ευρώπη και τα Βαλκάνια και τη Μεσόγειο και είναι από τα πρώτα πάρκα που τέθηκαν σε καθεστώς υψηλής προστασίας περιοχής Natura 2000 με πολύ αυστηρούς όρους. Δυστυχώς όμως αυτός ο θησαυρός, αυτός ο πλούτος χάνεται της τελευταίες μέρες λόγω της εκτεταμένης πυρκαγιάς ..” σημείωσε η κ. Γκαρά.

“Λάθη, καθυστερήσεις και παραλείψεις σε ένα πολύ δύσκολο πεδίο είναι η αλήθεια έχουμε εντοπίσει και έχουμε συζητήσει και με το κυβερνητικό κλιμάκιο, τους επισημάναμε κατά τη συζήτηση που είχαμε εκεί να τεθεί άμεσα η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις και κηρύχθηκε η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τη Δευτέρα το πρωί.”. σημείωσε η κ. Γκαρά.

Νατάσα Γκαρά στο pagenews.gr: Για την κατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης

“Είναι δεδομένο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα και λόγω της πανδημίας του covid έχει αποφασίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να δαπανήσει αρκετά χρήματα και στη χώρα μας και στις υπόλοιπες χώρες προκειμένου να ανασυσταθούν και να ανασυγκροτηθούν οι εγχώριες οικονομίες. Προφανώς είναι πάρα πολύ σημαντικά κονδύλια τα οποία πρέπει να κατευθυνθούν σε συγκεκριμένους τομείς προκειμένου και η επένδυση να ανασυστήσει την οικονομία και να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις εργασίας και περισσότερο πλούτο μέσα στη χώρα και να λειτουργήσει ως μοχλός ουσιαστικά ανάπτυξης. Αυτό προϋποθέτει πάντοτε να υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του πολιτικού κόσμου αλλά και της κοινωνίας και το βασικό είναι ότι χρειάζεται να υπάρχει διαφάνεια και να υπάρχει και μια συμφωνία σε ποια κατεύθυνση και που θα διατεθούν και με ποιον τρόπο θα διατεθούν τα συγκεκριμένα χρήματα” σημείωσε η κ. Νατάσα Γκαρά.