Ελλάδα

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Η αιτία θανάτου του 23χρονου

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Η αιτία θανάτου του 23χρονου
Ο νεαρός κατέρρευσε ξαφνικά σε παραλία του νησιού και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια αποδίδεται ο αιφνίδιος θάνατος του νεαρού φοιτητή, που άφησε την τελευταία πνοή του σε παραλία της Σίφνου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και την ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του άτυχου 23χρονου, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο ιατροδικαστής ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, σημείωσε πως ο νεαρός υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου, καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια». Ωστόσο, όπως επισήμανε τα ακριβή αίτια θα τα γνωρίζει όταν λάβει  τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα δώσουν χρήσιμα στοιχεία όπως αν ο άτυχος 23χρονος νοσούσε από κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (27/7), έγινε γνωστό σύμφωνα με ρεπορτάζ του lamiareport.gr, από το πρωί της Τρίτης (26/7) ο 23χρονος Θανάσης δεν αισθανόταν καλά. Το μεσημέρι έκανε self test και βγήκε θετικός στον κοωνοϊό.

Το απόγευμα της Τρίτης, η παρέα, που έμενε σε κάμπινγκ του νησιού, πήγε στην παραλία. Ο Θανάσης είχε μείνει στη σκηνή και λίγο αργότερα πήγε και τους βρήκε. Ξαφνικά, έκανε εμετό και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα αναζήτησαν ιδιώτη γιατρό στο κάμπινγκ.

Το ασθενοφόρο έκανε να φτάσει στο σημείο 25′ λεπτά περίπου, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο και οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο νεαρό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Σίφνου, χωρίς ωστόσο ο 23χρονος να επανέλθει, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η κηδεία του 23χρονου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης  στη Λαμία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments