Focus

Ο Milton Waldoff, είναι ο πιο διάσημος λιανοπωλητής του Μισισιπή

Ο Milton Waldoff, είναι ο πιο διάσημος λιανοπωλητής του Μισισιπή

Πηγή Φωτογραφίας: wwd.com- Facebook-Mary Lee Holmes

Ο Waldoff ήταν ηγέτης στην κοινότητα του Hattiesburg, υπηρετώντας στα διοικητικά συμβούλια πολλών οργανισμών,

Ο Milton Waldoff, ο οποίος διατηρούσε το οικογενειακό πολυκατάστημα Waldoff στο Hattiesburg του Μισισιπή για πολλά χρόνια, πέθανε στην κατοικία του στις 17 Ιουλίου σε ηλικία 90 ετών. Ο Waldoff ήταν ένας λιανοπωλητής που συνδύαζε τη γοητεία του Νότου με το ταλέντο να φέρνει θεατρικά στο κατάστημα.

Το πρώτο κατάστημα Waldoff άνοιξε από τον πατέρα του Waldoff το 1924 στην Batson Street στο κέντρο του Hattiesburg. Το Waldoff’s άνοιξε και άλλα καταστήματα στο Hattiesburg και το Biloxi του Μισισιπή, αλλά μέχρι το 1994, η επιχείρηση έκλεισε και ο Waldoff ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα στη συμβουλευτική.

 Ο Waldoff άνοιξε επίσης το Milton’s, που θεωρείται το πρώτο «παραδοσιακό κατάστημα» για νέους και νέες στο Μισισιπή.

Ο Waldoff ήταν ηγέτης στην κοινότητα του Hattiesburg, υπηρετώντας στα διοικητικά συμβούλια πολλών οργανισμών, όπως το Εμπορικό Επιμελητήριο Περιοχής Hattiesburg, The United Way, Boy Scouts of America και American Red Cross. Ήταν επίσης ενεργός στην Anti-Defamation League και στην Εβραϊκή Ομοσπονδία της Βόρειας Αμερικής.

Ο δικηγόρος του Hattiesburg, Bud Holmes, στενός φίλος του Waldoff για περισσότερα από 80 χρόνια, αναφέρθηκε στη νεκρολογία, λέγοντας: «Ο Milton ήταν μια ιδιοφυΐα λιανικής και διαφήμισης που ήξερε πώς να συμπεριφέρεται στους πελάτες του. Ως φίλος, ήταν σταθερός καθώς έρχονται. Δεν νομίζω ότι μου είπε ποτέ όχι, ό,τι κι αν ρώτησα. Ο Μίλτον δεν κοίταξε κάτω από τη μύτη του για κανέναν. Ήταν μαγνήτης των ανθρώπων. Ο κόσμος τον αγάπησε».

Η Carol Puckett-Palmer, ιδρύτρια του Everyday Gourmet και Everyday Gardener στο Τζάκσον, εργαζόταν στο Waldoff’s στις καλοκαιρινές διακοπές. «Ο Milton δημιούργησε τη μαγεία του λιανικού εμπορίου. Όταν οι πόρτες του Waldoff άνοιξαν το πρωί, ήταν σαν να σηκωνόταν η αυλαία σε ένα θέατρο. Οι πάγκοι άστραψαν και το προσωπικό χαμογέλασε. Τα τμήματα ήταν καλά οργανωμένα με τα πάντα στη θέση τους και οι πωλητές —όπως εγώ— αναμενόταν να είναι πάντα απασχολημένοι όταν δεν βοηθούσαν έναν πελάτη», είπε ο Puckett-Palmer στο μοιρολόγι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments