Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παύλος Χρηστίδης
Δικηγόρος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής

Με την
Σοφία Χύτου

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Αν είχαμε πλαφόν στη λιανική όλα θα είχαν αντιμετωπιστεί

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Ο Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση με το σύστημα παρακολούθησης predator, για τα ενεργειακά αλλά και τις εκλογές. 

Ο Παύλος Χρηστίδης Δικηγόρος, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση με το σύστημα παρακολούθησης predator, για τα ενεργειακά αλλά και τις εκλογές.

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Για τη μηνυτήρια αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση με το σύστημα παρακολούθησης predator

“Κοιτάξτε μιλάμε για ένα περιστατικό που θυμίζει άλλες εποχές τότε που αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, μέλη του Κοινοβουλίου, αγωνιστές της Δημοκρατίας παρακολουθούνταν από διάφορα συστήματα για την πολιτική τους δράση. Για να μην υπάρχει καμία απολύτως σκιά γύρω από όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία παραπέμπουν στην εποχή των κοριών που η δική μας γενιά μπορεί να μην τα θυμάται τόσο καλά αλλά τα ζήσαμε την περίοδο 1989-1993. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά με στόχο η δικαιοσύνη να κάνει ότι πρέπει για να δει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την σκοτεινή υπόθεση η οποία αφορά όλους τους Έλληνες και σε αυτή την κατεύθυνση θέλω να σας πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πατρίδα μας. Πριν από λίγους μήνες είδαμε ένα συνάδελφό σας τον κ. Κουκάκη να παρακολουθείται από το ίδιο σύστημα. Υπάρχουν σαφή ερωτήματα και προς την κυβέρνηση η οποία πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Για τα ενεργειακά

“Αν είχαμε πλαφόν στη λιανική όλα θα είχαν αντιμετωπιστεί πολύ πιο γρήγορα. Βλέπετε ότι όλα τα μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση πέφτουν στο κενό, δεν δημιουργείται κανένα απολύτως φάρμακο στην ακρίβεια και υπάρχει στο κόστος στη βενζίνη, αλλά το βλέπουμε το ίδιο ακριβώς να συμβαίνει και στην ενέργεια. Τα ζητήματα αυτά τα έχει στηλιτεύσει το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θέλω να σας πω ότι έχουμε καταθέσει και μια σειρά προτάσεων τις οποίες εφόσον εδώ και πολύ καιρό τις είχε υιοθετήσει η κυβέρνηση θα είχαμε ανακουφίσει τους πολίτες” υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης.