Ελλάδα

Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε – Υποψίες της ΕΛΑΣ για γυναικοκτονία

Πάτρα: Γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι της και σκοτώθηκε – Υποψίες της ΕΛΑΣ για γυναικοκτονία

Πηγή Φωτογραφίας: Tempo24

Πάτρα: Σε μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Πάτρα, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής [29/7] στις 12:00 μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε ακαριαία

Σε μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στην Πάτρα, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής [29/7] στις 12:00 μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ υπάρχει ένα ακόμα άτομο στο συγκεκριμένο διαμέρισμα του 3ου ορόφου, το οποίοι είναι ταμπουρωμένο μέσα.

Όλα ξεκίνησαν αργά το πρωί της Παρασκευής όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για επεισόδιο στην οδό Ζαΐμη στην Πάτρα, σύμφωνα με το tempo24.news και λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως μια γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου και σκοτώθηκε ακαριαία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο κτήριο βρίσκεται άτομο που πετά αντικείμενα προς το πτώμα της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, δυνάμεις του ΟΚΠΕ βρίσκονται στο σημείο και ετοιμάζονται να μπουν στην πολυκατοικία. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμη μία γυναικοκτονία.

Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως κάποιος πετούσε από το μπαλκόνι τσιγάρα και αναπτήρες. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments