Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Τόνια Αντωνίου
Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Με την
Σοφία Χύτου

Τόνια Αντωνίου στο pagenews.gr: Είναι πλέον θέμα δημοκρατίας οι καταγγελίες για την υπόθεση predator

Τόνια Αντωνίου στο pagenews.gr: Η Τόνια Αντωνίου Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και υπεύθυνη τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για το σύστημα παρακολούθησης Predator, για τα πύρινα μέτωπα, τα ενεργειακά, τις εκλογές και άλλα θέματα. 

Η Τόνια Αντωνίου Βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και υπεύθυνη τομεάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε  στις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για το σύστημα παρακολούθησης Predator, για τα πύρινα μέτωπα, τα ενεργειακά, τις εκλογές και άλλα θέματα.

Τόνια Αντωνίου στο pagenews.gr: Για τις καταγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για το σύστημα παρακολούθησης Predator

“Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα, είναι θέμα πλέον δημοκρατίας και μέσω των νέων τεχνολογιών το γνωρίζουμε πλέον όλοι υπάρχουν πάρα πολλοί πλέον τρόποι για να παραβιάζονται τα προσωπικά μας δεδομένα και εδώ χρειάζεται ένα ισχυρό θεσμικό πλαίσιο και ουσιαστική πρωτοβουλία από την κυβέρνηση και την ελληνική δικαιοσύνη, πρώτα από όλα να ελεγχθούν όλες αυτές οι καταγγελίες του προέδρου μας του Νίκου Ανδρουλάκη για να προστατευθούμε όλοι όχι μόνο ο πρόεδρος και τα πολιτικά πρόσωπα αλλά και όλοι οι πολίτες. Εγώ μαζί με τον κ. Καμίνη, είχαμε πάρει μια πρωτοβουλία κατά κάποιων απατεώνων πάλι οι οποίοι προσπαθούν με εύκολο τρόπο μέσω τηλεφώνων και εγκλωβίζουν ανθρώπους παίρνουν χρήματα, χάνουν χρήματα..” δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου.

Τόνια Αντωνίου στο pagenews.gr: Για τα πύρινα μέτωπα

“Η κλιματική κρίση θα εντείνει τα ακραία φυσικά φαινόμενα, βέβαια ο τόπος μας και πριν δούμε την κλιματική κρίση υπήρχαν προβλήματα με φυσικές καταστροφές είτε με χιόνια είτε με πλημμύρες είτε με φωτιές όμως από εδώ και πέρα ο ΟΗΕ και διεθνείς Οργανισμοί φωνάζουν και λένε ετοιμαστείτε διότι τα προβλήματα θα είναι μεγάλα και πολύ σοβαρά και δεν το λένε σήμερα το λένε αρκετά χρόνια πριν. Θα έπρεπε και εμείς ως χώρα να έχουμε δει τα πράγματα εντελώς διαφορετικά, διότι πλέον δεν θα έχουμε μόνο αυτά τα φαινόμενα τα οποία ξέρουμε είδαμε ότι υπάρχουν πλέον κι άλλα προβλήματα όπως η πανδημία το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί και από ότι λένε οι επιστήμονες δυστυχώς το αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα και με τις πανδημίες στο μέλλον πολύ πιο συχνές” ανέφερε η κ. Αντωνίου.