Focus

Τι κάνει σήμερα η πρώην σύζυγος του Μελ Γκίμπσον;

Τι κάνει σήμερα η πρώην σύζυγος του Μελ Γκίμπσον;

Πηγή Φωτογραφίας: The Prague Reporter- celebfamily.com/Reuters

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο γάμος του Μελ και της Ρόμπιν έγινε προβληματικός τη δεκαετία του 2000

Το διαζύγιο μεταξύ του Μελ Γκίμπσον και της συζύγου του Ρόμπιν Μουρ Γκίμπσον θεωρείται χρυσό στην ιστορία του Χόλιγουντ, σύμφωνα με την αναφορά του People το 2011. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο σταρ του «Lethal Weapon» χάρισε στην πρώην σύζυγό του Ρόμπιν 425 εκατομμύρια δολάρια για τον χωρισμό της. Το ζευγάρι των διασήμων ήταν παντρεμένο για σχεδόν 30 χρόνια και έχει επτά παιδιά. Οι Γκίμπσονς δεν είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε η Ρόμπιν δικαιούταν νόμιμα τα μισά από όλα όσα κέρδισε κατά τη διάρκεια του γάμου. Επιπλέον, ο σταρ του «Braveheart» πρέπει να μοιραστεί το υπόλοιπο εισόδημά του από την ταινία με την πρώην σύζυγό του. Άνθρωποι ανέφεραν ότι η Ρόμπιν δικαιούται το μισό από κάθε μελλοντική υπολειπόμενη επιταγή που λαμβάνει ο Μελ για το υπόλοιπο της ζωής του.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο γάμος του Μελ και της Ρόμπιν έγινε προβληματικός τη δεκαετία του 2000. Το ζευγάρι των διασήμων χώρισε λίγο μετά τη διαβόητη σύλληψη του Μελ το 2006 για οδήγηση υπό την επήρεια και αντισημιτικές ατάκες που πλήγωσαν την καριέρα του. Αλλά η Robyn δεν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μέχρι το 2009, αφού ανακάλυψε ότι η τότε φίλη του Μελ, Ρωσίδα πιανίστα, Oksana Grigorieva, ήταν έγκυος, σύμφωνα με τη HuffPost.

View this post on Instagram

A post shared by Magie (@loulougrece)

Όταν το ειδύλλιο του Μελ με την Οξάνα έγινε άσχημο και κατηγόρησε τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, η Ρόμπιν προσπάθησε για τον πατέρα των παιδιών της. Σύμφωνα με το TMZ, η Robyn έκανε μια ένορκη δήλωση στο δικαστήριο εκ μέρους της Mel, λέγοντας ότι ποτέ δεν κακοποίησε σωματικά την ίδια ή κάποιο από τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.  Η Ρόμπιν είπε στο δικαστήριο: «Ο Μελ ήταν ένας υπέροχος και τρυφερός πατέρας». Τι κάνει λοιπόν σήμερα η πρώην σύζυγος του Μελ; Θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε για να μάθετε!

Η Robyn Moore Gibson μόλις αγόρασε το τρίτο της σπίτι στο Μαλιμπού

Η Robyn Moore Gibson, η πρώην σύζυγος του Mel Gibson, μόλις αγόρασε το τρίτο της σπίτι στο Μαλιμπού. Το Variety ανέφερε ότι η Robyn αγόρασε ένα “συγκρότημα στην κορυφή του βράχου” σε έναν από τους καλύτερους δρόμους στη χερσόνησο Point Dume του Μαλιμπού. Η πρώην σύζυγος του σταρ του “Braveheart” αγόρασε τρία σπίτια στην περιοχή του Μαλιμπού. Με βάση μόνο τις αγορές ακινήτων, φαίνεται ότι η Robyn τα πάει καλά οικονομικά. Εκτός από τις ειδήσεις για τα ακίνητα, δεν υπάρχουν πολλές δημόσιες πληροφορίες για το τι κάνει τώρα η Robyn.

View this post on Instagram

A post shared by Nikki Long (@nikarlalong)

Η πρώην καλλιτέχνης και οδοντιατρική νοσοκόμα, που γεννήθηκε ως Robyn Denise Moore, δεν χρειάζεται να εργαστεί. Όπως αναφέρθηκε, η Ρόμπιν έλαβε 425 δολάρια στον διακανονισμό του διαζυγίου της. Το διαζύγιο της Μελ και της Ρόμπιν οριστικοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Ακόμη και όταν η Ρόμπιν ήταν σύζυγος ενός από τους κορυφαίους σταρ του Χόλιγουντ, έμεινε στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με το The Daily Beast, η Ρόμπιν ήταν ο «βράχος του Γιβραλτάρ» και «άγιος» του ηθοποιού. Η εφημερίδα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του 30χρονου γάμου της με τον Μελ, η Ρόμπιν αφιέρωσε τον χρόνο της στο να μεγαλώσει τα επτά παιδιά τους και να «κρατήσει τον Γκίμπσον στη σειρά». Η Daily Beast σημείωσε ότι η Robyn «θα μπορούσε να νοιάζεται λιγότερο» για τα κόκκινα χαλιά και τα πάρτι του Χόλιγουντ. Φαίνεται ότι τα χρόνια μετά το διαζύγιό της, η Robyn ζει μια ήσυχη ζωή και είναι πολύ ιδιωτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments