Nέα της αγοράς

Canyon Bicycles: Διάλεξε για ambassador τον ΛεΜπρον Τζέιμς

Canyon Bicycles: Διάλεξε για ambassador τον ΛεΜπρον Τζέιμς

Πηγή Φωτογραφίας: Sporting News

H ραγδαία ανερχόμενη Canyon κατασκευάζει ποδήλατα υψηλής ποιότητας, για δρόμους και βουνά, σε τιμές που φτάνουν έως και στα 8.000 ευρώ

Πάνω από 30 εκατ. ευρώ από νέους επενδυτές κατάφερε να διασφαλίσει η γερμανική εταιρεία ποδηλάτων Canyon Bicycles, καθώς η αγορά εκτιμά πως η έκρηξη του κλάδου θα συνεχιστεί. Ανάμεσα στους νέους επενδυτές ξεχωρίζει το όνομα του Αμερικανού αθλητή ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος συνεχίζει να αξιοποιεί τα χρήματα που διασφάλισε από την καριέρα του στο μπάσκετ «χτίζοντας» μια μικρή αυτοκρατορία.

«Ο ΛεΜπρόν είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές παγκοσμίως και ενδιαφέρεται πραγματικά για την ποδηλασία» σχολίασε, μιλώντας στους Financial Times, ο διευθύνων σύμβουλος της Canyon, Νίκολας ντε Ρος Γουάλας. Μάλιστα, όπως εξήγησε, αδημονεί ώστε η συνεργασία τους να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας χάρη στην γνώση που έχει ο ΛεΜπρόν στον τρόπο λειτουργίας της αμερικανικής βιομηχανίας του αθλητισμού. «Είναι το τέλειο πάντρεμα» εξήγησε, σκιαγραφώντας την σύμπραξη τους.

Εξάλλου, ο γνωστός μπασκετμπολίστας αγαπά πολύ την ποδηλασία, την οποία και στηρίζει έμπρακτα μέσα από το σχολικό πρόγραμμα που στηρίζει, το «I Promise School». Όπως δε, είχε δηλώσει στο παρελθόν, από μικρός πήγαινε παντού με το ποδήλατο του, που του έδινε μια αίσθηση ελευθερίας, ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κάνει ποδήλατο και να συμμετέχει σε ποδηλατικούς αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments