Διεθνή

Λονδίνο: Μεγάλη πυρκαγιά στο αεροδρόμιο του Χίθροου [vids]

Λονδίνο: Μεγάλη πυρκαγιά στο αεροδρόμιο του Χίθροου [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: The Independent

Λονδίνο: Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου στη Βρετανία και όπως ήταν φυσικό έφερε τεράστια αναστάτωση τόσο στους εργαζομένους, αλλά και στους επιβάτες

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου στη Βρετανία και όπως ήταν φυσικό έφερε τεράστια αναστάτωση τόσο στους εργαζομένους, αλλά και στους επιβάτες.

Στο σημείο της φωτιάς έχουν σπεύσει πάνω από 100 πυροσβέστες και 15 οχήματα ενώ έχουν σηκωθεί και ελικόπτερα. Πάντως παρά τους πυκνούς καπνούς τα δρομολόγια των αεροπλάνων εκτελούνται κανονικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ η φωτιά έχει ξεσπάσει στο Φέλτχαμ κοντά στη Χάτον ρόουντ. Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερωθεί να μείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν τα παράθυρα εξαιτίας των καπνών της φωτιάς.

Ένας εκπρόσωπος του Χίθροου είπε: “Λόγω πυρκαγιάς εκτός αεροδρομίου, εναλλάξαμε τους διαδρόμους μας σήμερα το απόγευμα. Η φωτιά δεν επηρεάζει τη λειτουργία και οι πτήσεις συνεχίζονται όπως είχε προγραμματιστεί.”

Οι εικόνες από την περιοχή δείχνουν πυκνούς καπνούς να έχουν κατακλύσει ολόκληρη την περιοχή, ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται, καθώς ο κίνδυνος επέκτασης είναι πολύ μεγάλος, ενώ τα αεροπλάνα πετούν μέσα από τους καπνούς προκειμένου να προσγειωθούν.

Προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με ακυρώσεις πτήσεων, η διοίκηση του αεροδρομίου στέλνει τα αεροσκάφη σε άλλον διάδρομο προσγείωσης, καθώς οι καπνοί έχουν καλύψει ένα μέρος των εγκαταστάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments