Διεθνή

Ρωσία: Απαγόρευση εισόδου σε Κάμερον και άλλους 38 Βρετανούς πολιτικούς

Ρωσία: Απαγόρευση εισόδου σε Κάμερον και άλλους 38 Βρετανούς πολιτικούς

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο σχετικός κατάλογος περιλαμβάνει συνολικά 39 προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας

Την είσοδο στον πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Προέδρου των Εργατικών, Κερ Στάρμερ, και σε άλλους 37 πολιτικούς, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες ανακοίνωσε η Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο σχετικός κατάλογος περιλαμβάνει συνολικά 39 προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας

Η απαγόρευση της εισόδου αποτελεί αντίποινο στις κυρώσεις που έχει επιβάλει ο δυτικός κόσμος στην Ρωσία λόγω της εισβολής στο έδαφος της Ουκρανίας.

Πλέον, η είσοδος στην Ρωσία απαγορεύεται σε περισσότερες από 250 προσωπικότητες της Μεγάλης Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένου του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου των Συντηρητικών Μπόρις Τζόνσον.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τονίζει σχετικά ότι, «καθώς η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να εφαρμόζει τον μηχανισμό περιορισμού των κυρώσεων σε μέλη των κοινωνικοπολιτικών τμημάτων της Ρωσίας, στους οικονομικούς φορείς και στα μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, ελήφθη η απόφαση να συμπεριληφθούν στη ρωσική λίστα απαγόρευσης εισόδου ορισμένοι Βρετανοί πολιτικοί, επιχειρηματίες, και δημοσιογράφοι που διευκολύνουν την εχθρική πορεία του Λονδίνου που έχει ως στόχο τη δαιμονοποίηση και τη διεθνή απομόνωση της χώρας μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments