Trash

Ευάγγελος Μπούσης: Θα είναι ο κριτής στο GNTM δίπλα από την Καγιά

Ευάγγελος Μπούσης: Θα είναι ο κριτής στο GNTM δίπλα από την Καγιά

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram -Evangelo Bousis

Ευάγγελος Μπούσης: Η φωτογραφία που τους πρόδωσε

Τα γυρίσματα του GNTM5 έχουν ήδη ξεκινήσει από τον Ιούνιο και συνεχίζονται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς τόσο που τα κορίτσια βρίσκονται ήδη στη βίλα.

Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σωφρονίου, ενώ θα υπάρξουν και γκεστ πετυχημένοι κριτές.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Ευάγγελος Μπούσης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Tο βλέμμα της κρίσης. Ανυπομονώ να δείτε όλοι το επεισόδιο», έγραψε σε φωτογραφία μαζί με την Βίκυ Καγιά.

View this post on Instagram

A post shared by Evangelo Bousis (@evbousis)

Ο Ευάγγελος Μπούσης, που είναι και κουμπάρος της Σοφίας Καρβέλα, ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο στο Παρίσι, με φωτογραφίσεις με τον διάσημο Μπρους Γουέμπερ αλλά και τον Mario Testino για τη Vogue Αυστραλίας, συνέχισε ως ηθοποιός κάνοντας μάλιστα και κάποιες εμφανίσεις με την Τζούλιαν Μουρ, σε ταινία όπου παραγωγός ήταν η αδερφή του Βικτόρια, καθώς και στο Sex and the city, όπου σε κάποιο επεισόδιο φλέρταρε με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ασχολείται δημιουργικά και με μεγάλη επιτυχία με το χώρο της μόδας. Το καλοκαίρι του 2018 μάλιστα άνοιξε εντυπωσιακό κατάστημα ρούχων στο Nammos στη Μύκονο με τον ταλαντούχο σχεδιαστή Peter Dundas.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments