Ελλάδα

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 47χρονος – Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 47χρονος – Ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης 41χρονης, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Τσιλιβή Ζακύνθου

Στον εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης 41χρονης, που έγινε την περασμένη Κυριακή στο Τσιλιβή Ζακύνθου. Ο εισαγγελέας Ζακύνθου άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έδωσε στον 49χρονο προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο 49χρονος παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί. Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για την «γυναικοκτονίες».

Ανάμεσα στον κόσμο βρισκόταν και ο 19χρονος γιός του θύματος, ο οποίος περίμενε να δει από κοντά τον πατέρα του, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ενώ όταν έμαθε ότι ήταν μέσα στο κτίριο προσπάθησε να τον προσεγγίσει.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού, να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

Ζάκυνθος: Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για το φόνο της 41χρονης

Σε ανακοίνωση, για τη νέα γυναικοκτονία που έγινε στη Ζάκυνθο με θύμα μια 41χρονη γυναίκα, εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ στην οποία αναφέρεται στο χρονικό του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 49χρονος συνελήφθη τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και εντοπίστηκε στη θέση Μαραθίας στο Κερί Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, κατά τη διάρκεια επισταμένων ερευνών, καθώς χθες το βράδυ [31/7], με τα χέρια και τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, βρέθηκε και κατασχέθηκε -1- μαχαίρι. Είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και άλλα αδικήματα και είχε συλληφθεί

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο 49χρονος είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments