Focus

Η καρδιά του Taylor Hawkins ζύγιζε διπλάσια από αυτή ενός μέσου άνδρα

Η καρδιά του Taylor Hawkins ζύγιζε διπλάσια από αυτή ενός μέσου άνδρα

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Taylor Hawkins

Ο Taylor Hawkins ήταν Αμερικανός μουσικός, γνωστός ως ντράμερ του ροκ συγκροτήματος Foo Fighters, με τον οποίο ηχογράφησε εννέα στούντιο άλμπουμ μεταξύ 1999 και 2021.

Ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, που έφυγε από την ζωή 27 Μαρτίου στην Κολομβία, είχε μια καρδιά που ζύγιζε διπλάσια από τον μέσο όρο για τους άνδρες της ηλικίας του, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Hawkins (@taylorhawkinsofficial)

Οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι η καρδιά του Χόκινς ζύγιζε «τουλάχιστον 600 γραμμάρια», διπλάσιο από τον μέσο όρο των 300 έως 350 γραμμαρίων (τρία τέταρτα της λίβρας), όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Daily Mail

Ο Χόκινς, 50 ετών, βρέθηκε νεκρός  σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Four Seasons Casa Medina στην Μπογκοτά. Στο δωμάτιό του βρέθηκαν ναρκωτικά, σύμφωνα με έκθεση που επικαλείται τις κολομβιανές αρχές.

«Οι κολομβιανές αρχές βρήκαν: μαριχουάνα και αντικαταθλιπτικά. Βρέθηκαν τουλάχιστον 10 διαφορετικές ουσίες», έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Luis Carlos Velez, επικαλούμενος τη Fiscalia Colombia, το γραφείο του εθνικού γενικού εισαγγελέα.

Ο Velez ανέφερε αρχικά ότι ο Hawkins, κάτοικος Καλιφόρνια, είχε πάρει υπερβολική δόση, αλλά αργότερα το πήρε πίσω.

«Δελτίο τύπου των κολομβιανών αρχών που επιβεβαιώνει 10 ουσίες που βρέθηκαν #TaylorHawkins – Η επίσημη ανακοίνωση δεν λέει υπερβολική δόση. Η έρευνα συνεχίζεται», έγραψε.

Ο Χόκινς πέθανε από καρδιαγγειακή κατάρρευση, ανέφερε η Daily Mail, επικαλούμενη το κολομβιανό ειδησεογραφικό περιοδικό Semana

Ένας αστυνομικός είπε ότι μια «σκόνη που έμοιαζε με κοκαΐνη» φάνηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ισχυρίζεται η Velez, ενώ η εθνική εφημερίδα El Tiempo ανέφερε ότι οι αρχές «βρήκαν παραισθησιογόνα ναρκωτικά» αλλά «κανένα σημάδι βίας στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου».

«Οι κολομβιανές αρχές βρήκαν: ένα άδειο κουτάκι μπύρας, ένα ανοιχτό μπουκάλι βότκα, ένα μπουκάλι Coca-Cola και μερικά «άλλα αντικείμενα» που αναλύονται από τις αρχές», ανέφερε ο Velez.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments