Διεθνή

Ρωσία: Προτρέπει στον κόσμο να έρθει στη Μόσχα για να… ζεσταθεί [vid]

Ρωσία: Προτρέπει στον κόσμο να έρθει στη Μόσχα για να… ζεσταθεί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχρ

Ρωσία: Η Ρωσία είναι αυτή που "κάνει παιχνίδι" στο φυσικό αέριο, μιας και σιγά σιγά κλείνει τις στρόφιγγες στην Ευρώπη, αλλά απέδειξε πως έχει και χιούμορ

Η Ρωσία είναι αυτή που “κάνει παιχνίδι” στο φυσικό αέριο, μιας και σιγά σιγά κλείνει τις στρόφιγγες στην Ευρώπη και με αυτόν τον τρόπο αναγκάζει τα ευρωπαϊκά κράτη να στραφούν σε άλλους τρόπους θέρμανσης. Όμως οι Ρώσοι έσπευσαν να… χτυπήσουν με ένα χιουμοριστικό βίντεο!

«Ώρα για μετακόμιση στη Ρωσία», αναφέρει το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter η ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία και μάλιστα διαφημίζει το… φυσικό αέριο!

Το βίντεο δείχνει μεταξύ άλλων εικόνες από τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση λέγοντας πως κάποιοι από τους λόγους που θα πρέπει να μετακομίσουμε εκεί είναι το φθηνό αέριο αλλά και «μια οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις».

Επίσης γίνεται λόγος στην ιστορία της Ρωσίας, στη λογοτεχνία, στις τέχνες, στα φημισμένα μπαλέτα στην αρχιτεκτονική και στη φιλοξενία της χώρας. Επίσης γίνεται αναφορά στον Χριστιανισμό και στις … όμορφες γυναίκες που της χώρας ενώ στο βίντεο παρελαύνουν επίσης το φθηνό ταξί, το ρεύμα και το νερό καθώς και η ρωσική βότκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments