Lifestyle

Ιωάννα Μπέλλα: Οι φωτογραφίες της με καυτά εσώρουχα προκαλούν εμφράγματα

Ιωάννα Μπέλλα: Οι φωτογραφίες της με καυτά εσώρουχα προκαλούν εμφράγματα
Οι αξέχαστες φωτογραφίες με καυτά εσώρουχα που έγραψαν ιστορία

Είναι νέα και σέξι και από περνά κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά. Ο λόγος για την κουκλάρα Ιωάννα Μπέλλα. Η Ιωάννα Μπέλλα  είναι ένα πρόσωπο το οποίο από τότε που κέρδισε τον τίτλο της ΣΤΑΡ Ελλάς το 2018 κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των ανδρών αλλά και ευρύτερα καθώς οι κάμερες πάντα “πέφτουν επάνω της” και επιθυμούν μια δήλωσή της.

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Μπέλλα επέλεξε τη Μύκονο για να χαλαρώσει, όπως και άλλες γνωστές προσωπικότητες. Η ίδια διατηρεί μια ενεργή παρουσία στα social media και συχνά, μοιράζεται νέα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με ύψος 1,86, ότι και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις, η παρουσία σίγουρα είναι επιβλητική…

Τι έχει δηλώσει για την προσωπική της ζωή

H Ιωάννα Μπέλλα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της ενώ σε συνέντευξή της έχει μιλήσει και για το λόγο για τον οποίο χώρισε από τον γνωστό επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδου. “Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άν­θρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βα­λίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσει μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δου­λειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε”.

Η ίδια έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες φωτογραφίσεις ενώ όπως είναι εμφανές οι παρακάτω φωτογραφίες με τα “καυτά εσώρουχα ζαλίζουν” κόσμο

Πριν από λίγες ημέρες η ίδια απάντησε στα σχόλια για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις και τι απαντά στα αρνητικά σχόλια.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments