Lifestyle

Νίκος Βέρτης: Στη Μύκονο ποζάρει κεφάτος με καφέ σε πολυτελές γιοτ

Νίκος Βέρτης: Στη Μύκονο ποζάρει κεφάτος με καφέ σε πολυτελές γιοτ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νίκος Βέρτης: Ο τραγουδιστής θέλησε να απολαύσει τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού κι έτσι πήρε την παρέα του και έκαναν βόλτα με σκάφος και καφέ στο χέρι

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησε ο Νίκος Βέρτης, από το όμορφο το νησί της Μυκόνου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μάλιστα, είχε πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και είχε στεφθεί με επιτυχία. Μετά από μια σεζόν γεμάτη στο ΥΤΟΝ χρειαζόταν λίγες μέρες ξεγνοιασιά.

View this post on Instagram

A post shared by Hello! Greece (@grhello)

Έτσι πήρε την παρέα του χωρίς καμιά γυναικεία ύπαρξη και έκαναν τη βόλτα τους με φουσκωτό σκάφος. Ο τραγουδιστής έδειχνε χαρούμενος  ενώ φορούσε το πράσινο μαγιό του και ένα λευκό πουκάμισο, ενώ τα γυαλιά ηλίου του αποτελούν τάση για τους άντρες τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Βέρτης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους και εμπορικούς τραγουδιστές της γενιάς του, με τα singles και τους δίκσους του να αγκαλιάζονται ένθερμα από το κοινό. Μάλιστα, το τραγούδι του «Ζήσε» έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 εκ. προβολές στο youtube.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή του, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ διατηρεί δεσμό εδώ και πέντε χρόνια. Ωστόσο, εκείνος επιλέγει να μην απασχολεί με την προσωπική ζωωή του το κοινό, αλλά μόνο με τη μουσική του. «Δεν θέλω να απασχολεί το όνομα μου για τα προσωπικά μου, θέλω να απασχολεί μόνο η μουσική και η δουλειά μου», είχε αναφέρει με τηλεοπτικές δηλώσεις του ο ερμηνευτής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments