Nέα της αγοράς

Attica Group: Νέα εποχή για ταξίδια στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Attica Group: Νέα εποχή για ταξίδια στα νησιά του Αργοσαρωνικού

Πηγή Φωτογραφίας: Blue Star Ferries-Αρχείου

Στόχος της Attica Group είναι να αυξήσει την επιβατική κίνηση στον Αργοσαρωνικό κατά 25% ήτοι κατά περίπου 1,3 εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκονται από χθες τα τρία νεότευκτα catamaran «Aero Highspeed» της Hellenic Seaways που ναυπηγήθηκαν στα ναυπηγεία Brødrene Aa της Νορβηγίας. Τα υπερσύγχρονα ταχύπλοα του Ομίλου Attica μεταφέρθηκαν στα νερά της Ελλάδας από το Heavy Load Carrier «Rolldock Sky» και αναμένεται να καλύψουν τις συνδέσεις του Πειραιά με την Αίγινα, το Αγκίστρι, τον Πόρο, την Υδρα, τις Σπέτσες, την Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι με έως 17 καθημερινά δρομολόγια, με την εταιρεία μάλιστα να σχεδιάζει να υπερδιπλασιάσει τη συχνότητα στη γραμμή της Αίγινας και του Αγκιστρίου.

Ο στόχος για τον Αργοσαρωνικό

Στόχος της Attica Group είναι να αυξήσει την επιβατική κίνηση στον Αργοσαρωνικό κατά 25% ήτοι κατά περίπου 1,3 εκατομμύρια ταξιδιώτες. Σημειώνεται πως η μεταφορά οργανώθηκε από την Golden Cargo, του ομίλου Golden Union, εταιρεία με εξειδίκευση στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, συνεργάτρια του ομίλου Attica για πάνω από μία 10ετία, προσφέροντας υπηρεσίες Logistics σε όλες τις δραστηριότητες του ομίλου.Τα πλοία έχουν μέγιστη ταχύτητα 32,2 κόμβων με πλήρες φορτίο, ολικό μήκος 36 μέτρα, πλάτος 9,7 μέτρα και μεταφορική ικανότητα 150 επιβατών. Η εσωτερική διαρρύθμιση και γενικότερα ο πρωτοποριακός σχεδιασμός στοχεύει στο να προσφέρουν στον επιβάτη υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως άνετο ταξίδι ακόμη και σε συνθήκες υψηλού κυματισμού, ευρύχωρους χώρους ενδιαίτησης επιβατών, χώρο για τη μεταφορά ποδηλάτων, υψηλών προδιαγραφών χώρο για μεταφορά κατοικίδιων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments