Nέα της αγοράς

Estee Lauder: Έρχεται συμφωνία για την εξαγορά του brand μόδας πολυτελείας Tom Ford

Estee Lauder: Έρχεται συμφωνία για την εξαγορά του brand μόδας πολυτελείας Tom Ford

Πηγή Φωτογραφίας: Behance- Candorium

Estee Lauder:H Tom Ford είναι γνωστή για τα ανδρικά της εσώρουχα, ενώ πουλά επίσης γυναικεία εσώρουχα και αξεσουά

Σε συζητήσεις για την εξαγορά του brand μόδας πολυτελείας Tom Ford, βρίσκεται η Estee Lauder Companies σε μια συμφωνία, η αξία της οποίας θα μπορούσε να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 3 δισ. δολάρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal.

Η μετοχή της Estee Lauder, η οποία πουλά επώνυμα προϊόντα περιποίησης δέρματος, καλλυντικά και αρώματα, όπως τα MAC, τα Clinique, τα Origins και τα Estee Lauder, κινείται σταθεροποιητικά στη Νέα Υόρκη.

Κι άλλοι «μνηστήρες» για την Tom Ford

Το δημοσίευμα της WSJ, που επικαλείται ανώνυμες πηγές προσκείμενες στο θέμα, αναφέρει ότι δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί, καθώς η Estee Lauder δεν είναι η μόνη ενδιαφερόμενη για την Tom Ford.

Εάν το deal κλείσει και το τίμημα φτάσει πράγματι τα 3 δισ. δολάρια, θα είναι η μεγαλύτερη εξαγορά της Estee Lauder. Η μετοχή της τελευταίας έχει υποχωρήσει κατά 26,1% από τις αρχές του έτους.

H Tom Ford είναι γνωστή για τα ανδρικά της εσώρουχα, ενώ πουλά επίσης γυναικεία εσώρουχα και αξεσουάρ. Διαθέτει και μια ταχέως αναπτυσσόμενη γραμμή ακριβών καλλυντικών και αρωμάτων. Το Bloomberg είχε μεταδώσει στις αρχές Ιουλίου ότι η εταιρεία είναι διαθέσιμη προς πώληση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments