Πολιτισμός

Η Amiri ανοίγει τη ναυαρχίδα του στο Τόκιο

Η Amiri ανοίγει τη ναυαρχίδα του στο Τόκιο

Πηγή Φωτογραφίας: PAUSE Online- The Fashion Search Engine - TAGWALK

Η εταιρεία πουλά τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές της παγκοσμίως σε 160 μπουτίκ και πολυκαταστήματα παγκοσμίως.

Στη συνέχεια μιας νέας μπουτίκ στη Σαγκάη, η Amiri, η ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία πολυτελείας του Λος Άντζελες, άνοιξε ένα κατάστημα στο Τόκιο ως μέρος ενός φιλόδοξου σχεδίου να τους μάθει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται. Το κατάστημα βρίσκεται στην εμβληματική περιοχή μόδας του Τόκιο, Minami-Aoyama.

Με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο και δημιουργικό διευθυντή Mike Amiri, σε συνεργασία με το παριζιάνικο στούντιο σχεδιασμού NOCOD, το κατάστημα του Τόκιο προωθεί την παρουσία του οίκου στην Ασία, παράλληλα με τη ναυαρχίδα του στη Σαγκάη, που ήταν το πρώτο διεθνές άνοιγμα στις 8 Ιουλίου.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Η εταιρεία πουλά τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές της παγκοσμίως σε 160 μπουτίκ και πολυκαταστήματα παγκοσμίως. Η Ιαπωνία είναι μια κομβική αγορά από την ίδρυση του οίκου το 2014, τόσο για την υποστήριξη που δείχνει το κοινό όσο και η πιρροή που έχει σαν brand.

Με μια χαλαρή ατμόσφαιρα στη Δυτική Ακτή, το κατάστημα, που άνοιξε στις 15 Ιουλίου, διαθέτει όλη τη γκάμα ανδρικών και γυναικείων ετοίμων ενδυμάτων, αξεσουάρ, υποδημάτων και δερμάτινων ειδών. Το κατάστημα προσφέρει επίσης μια αποκλειστική συλλογή από κάψουλες του Τόκιο, επαναλαμβάνοντας το χαρακτηριστικό μοτίβο της στοίβας των οστών της Amiri στο κόκκινο και το άσπρο των εθνικών σημαιών της Ιαπωνίας σε φούτερ, μπλουζάκια, πουλόβερ, μαγιό και καπέλο.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί την προσωπικότητα της πόλης ως εφαλτήριο για το σχεδιασμό του καταστήματος, το οποίο έχει μια αίσθηση ζεστασιάς, οικειότητας και μοντερνισμού. Ο κάτω όροφος είναι εξ ολοκλήρου με γυάλινη πρόσοψη, θολώνοντας τη διάκριση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών, ενώ πάνω, η «αιωρούμενη» βάση του καταστήματος τυλίγει τον δεύτερο όροφο με μαύρο γύψο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments