Trash

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με τιγρέ μαγιό και μας δείχνει την πίσω όψη της

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με τιγρέ μαγιό και μας δείχνει την πίσω όψη της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κατερίνα Στικούδη: Δείτε το βίντεο με το καυτό μαγιό της

Το καλλίγραμμο σώμα της τραγουδίστριας κόβει την ανάσα και σε κάθε ανάρτησή της με μαγιό στα social media, προκαλεί ανεβάζει στα ύψη της θερμοκρασίας στους folowers της.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Η Κατερίνα Στικούδη μας δείχνει την πίσω όψη της για την οποία φημίζεται τόσα χρόνια στο χώρο του τραγουδιού και του μόντελινγκ.

Το εντυπωσιακό με την τραγουδίστρια είναι ότι όταν θα δείτε την φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια, με μαγιό, τίποτα πάνω στο σώμα της δεν αποδεικνύει ότι πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Κατερίνα Στικούδη σύμφωνα με την Real Life έκανε δοκιμαστικό για το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι σόου «Family game night» που θα προβάλλεται τον ANT1 και προορίζεται να πάρει θέση στην prime time της Παρασκευής ή του Σαββάτου. Από δοκιμαστικό πέρασε επίσης και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, με τους δυο να αφήνουν πολύ θετικές εντυπώσεις.Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το νέο πρόγραμμα, ανέφεραν ότι για την παρουσίαση τού «Family game night» αναζητούνται δύο παρουσιαστές, κατά προτίμηση άνδρας και γυναίκα, όχι απαραίτητα ανδρόγυνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments