Lifestyle

Ιωάννα Σαρρή: Οι αξέχαστες φωτογραφίες με τα καυτά της πόδια που προκάλεσαν εμφράγματα

Ιωάννα Σαρρή: Οι αξέχαστες φωτογραφίες με τα καυτά της πόδια που προκάλεσαν εμφράγματα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram iwanna_sarri

Οι αξέχαστες φωτογραφίες με τα καυτά της πόδια

Αποτελεί και δικαίως ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουν περάσει από το GNTM, είναι 25 ετών με ύψος 1,83 και πανέμορφο πρόσωπο. Ο λόγος φυσικά για την καλλονή Ιωάννα Σαρρή την οποία και γνωρίσαμε από το ριάλιτι μόδας του Star. Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός έχει καταγράψει το πανέμορφο μοντέλο σε τρυφερά ενσταντανέ με τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη.

Η Ιωάννα Σαρρή όμως έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM . Η  νεαρή καλλονή έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις τόσο των κριτών του ριάλιτι, όσο και των τηλεθεατών. Το μοντέλο μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το GNTM, όμως η καριέρα της απογειώθηκε και πλέον θεωρείται από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Sarri (@iwanna_sarri)

Η Ιωάννα Σαρρή  σπούδασε γυμναστική ακαδημία ενώ οι γονείς της δεν συμφωνούσαν στην αρχή στο να ασχοληθεί με αυτό τον χώρο, όμως η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 17 χρονών. Επίσης, η Ιωάννα Σαρρή ασχολείται με τον στίβο. Συγκεκριμένα, το άθλημά της είναι τα 400 μέτρα.

Ένα από τα ατού της είναι τα καλλίγραμμα πόδια της τα οποία αναδεικνύει αρκετές φορές στις πάμπολες φωτογραφίσεις που έχει πραγματοποιήσει, όσο για το κορμί της είναι σκέτη “φωτιά”.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες όπου αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments