Focus

Jane Fonda: Σταμάτησε τις πλαστικές επεμβάσεις

Jane Fonda: Σταμάτησε τις πλαστικές επεμβάσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Spiegel

Jane Fonda: Η 84χρονη ηθοποιός έχει μετανιώσει για την απόφασή της να επέμβει αισθητικά στο πρόσωπό της.

Η Jane Fonda μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά, τη σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και τη ρουτίνα ομορφιάς της λίγο πριν κλείσει τα 85 της χρόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Η διάσημη ηθοποιός είπε σε αμερικάνικο περιοδικό πως “είμαι σχεδόν 85 και δεν μοιάζω τόσο μεγάλη. Οπότε θέλω να σταματήσω τους νέους ανθρώπους από το να φοβούνται να είμαι ηλικιωμένοι, να βοηθώ τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι επειδή έχεις μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από τη ζωή, να σταματήσεις να διασκεδάζεις, να σταματήσεις να έχεις συντρόφους, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι θέλεις να κάνεις”.

Όπως είπε δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της και λέει συχνά στον εαυτό της:

“Fonda, έχεις λεφτά, μπορείς να πληρώσεις έναν γυμναστή, μπορείς να κάνεις πλαστική χειρουργική. Μπορείς να κάνεις facial και όλα όσα θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είχε πει κάποιος κάποτε”.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Η ίδια βέβαια έχει μετανιώσει για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει: “Σκέφτομαι ότι όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει ένα σωρό λίφτινγκ προσώπου και φαίνονται χάλια. Εγώ έκανα facelift και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να μοιάζω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα λίφτινγκ”.

“Εάν έπρεπε να το ξανακάνω, δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά. Αλλά το έκανα, το παραδέχομαι. Και μετά σκέφτομαι ότι μπορείς να εθιστείς. Μην συνεχίζετε να το κάνετε. Πολλές γυναίκες έχουν εθιστεί”, είπε εξηγώντας πως “δεν κάνω πολλά facials, δεν ξοδεύω πολλά λεφτά σε κρέμες προσώπου αλλά προσπαθώ να ενυδατώνομαι. Κοιμάμαι, γυμνάζομαι, αποφεύγω τον ήλιο και έχω φίλους που με κάνουν να γελώ. Το γέλιο κάνει πολύ καλό”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments