Πολιτική

Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του η οποία και έγινε αποδεκτή

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό. Την είδηση έκανε γνωστή το Μέγαρο Μαξίμου με μια λιτή ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη Δημητριάδη

Ο 39χρονος Γρηγόρης Δημητριάδης είναι δικηγόρος με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία και ανιψιός του νέου πρωθυπουργού, αφού είναι γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητριάδη. Ηταν το αγαπημένο εγγόνι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και είναι εδώ και χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, και ο άνθρωπος των δύσκολων αποστολών.

Διατηρεί δικηγορική εταιρεία στο Κολωνάκι με ειδίκευση στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο. Βρίσκεται στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη από το 2004.

Τι σημειώνουν πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου για την παραίτηση Δημητριάδη

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στην πρώτη γραμμή, από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Επί 6 χρόνια έχει σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος κι έχει δεχθεί πολύ σκληρές επιθέσεις από πολλές πλευρές.

Είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι «ηλεκτρικές καρέκλες» για αυτό και η παραμονή σε αυτές είθισται να μην έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια. Για παράδειγμα στις ΗΠΑ είναι 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο. Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments