Trash

Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM 5 με στενή μαύρη φόρμα

Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM 5 με στενή μαύρη φόρμα

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μήνυμα που έστειλε στους τηλεθεατές για την νέα σεζόν

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το πρόσωπο του καλοκαιρού καθώς έχει απασχολήσει με την ιδιαίτερη εμφανισή της και τα φρύδια της. Το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα στο εξωτερικό και τα πυκνά φρύδια θα είναι μία από τους γκεστ στις οντισιόν του GNTM 5, αναζητώντας μαζί με τους κριτές το επόμενο κορίτσι θαύμα.

View this post on Instagram

A post shared by sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Ποζάροντας φορώντας μια στενή μαύρη  ολόσωμη φόρμα, η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει το σήμα της ειρήνης και γράφει: «Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές με το πόσο αγαπώ αυτά που εκείνοι μισούν στα μοντέλα».

«Τα φρύδια μου ενώνονται από επιλογή»

Το #UnibrowMovement, του οποίου η Χατζηπαντελή δηλώνει «founder» (ιδρύτρια), είναι μια online πρωτοβουλία αφιερωμένη στην ομορφιά του «ενός φρυδιού» και στην ελευθερία των γυναικών να αισθάνονται όμορφες με όποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους. Ακόμα και με την τριχοφυΐα τους!Η Χατζηπαντελή, που ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα όταν ήταν 15 ετών από τη Vogue, έχει σήμερα 240 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, κανάλι στο You Tube, δίνει συνεντεύξεις για το unibrow και αντιστέκεται σε κάθε σκληρή κριτική από haters, που απειλούν ακόμα και τη ζωή της: «Δεν πίστευα ποτέ ότι τα φρύδια μου θα είχαν τόση επιρροή πάνω στους ανθρώπους» δηλώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments