Lifestyle

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Γέννησε η παρένθετη μητέρα το δεύτερο παιδί τους

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Γέννησε η παρένθετη μητέρα το δεύτερο παιδί τους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Σε πελάγη ευτυχίας η τηλεπερσόνα

Το δεύτερο παιδί τους ήρθε στη ζωή  πριν από λίγες ώρες, για την Κλόε Κσρντάσιαν και τον Τρίσταν Τόμπσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, η παρένθετη μητέρα που κυοφορούσε το μωρό, έφερε στον κόσμο τον γιο της τηλεπερσόνας και του μπασκετμπολίστα και αδερφό της μεγάλης κόρης τους, Τρου.

Πριν από έναν μήνα σχεδόν βγήκε στο διαδίκτυο  η είδηση ότι το πρώην ζευγάρι θα αποκτήσει και δεύτερο παιδί, παρά το σκάνδαλο της απιστίας του Τόμσον που έχει ξεσπάσει. Ο άσος του ΝΒΑ όχι μόνο απάτησε την πρώην γυναίκα του, αλλά απέκτησε και ένα παιδί με την ερωμένη του, Μάραλι Νίκολς το οποίο μάλιστα, δεν δέχεται να το αναγνωρίσει.

«Η Κλόε είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ιδιωτικότητα, ώστε η Κλόε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είχε αναφέρει άτομο από το στενό περιβάλλον της Καρντάσιαν. Παρά τον ερχομό του παιδιού τους ωστόσο, οι δυο τους δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν επικοινωνία παρά μόνο για ό,τι αφορά την κόρη τους, Τρου.

Πηγές αναφέρουν πως η απόφαση να κάνουν κάτι τέτοιο είχε απρθεί  πολύ πριν βγουν στη δημοσιότητα οι απιστίες του αθλητή και σίγουρα, πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του με τη Μάραλι Νίκολς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments