Trash

Becky Holt: Έκανε τατουάζ στο αιδοίο της αλλά νιώθει γενναία

Becky Holt: Έκανε τατουάζ στο αιδοίο της αλλά νιώθει γενναία

Πηγή Φωτογραφίας: Birmingham Live

Becky Holt: Δεν θα μπορεί να κάνει σεξ για λίγο καιρό

Τα τατουάζ είναι μια τέχνη που έχει αποδοχή από τον κόσμο. Άλλοι διαλέγουν ένα μικρό διακριτικό σχέδιο και άλλοι μεγαλύτερα σχέδια για να κοσμούν το σώμα τους με σημαντικές ημερομηνίες ή και ονόματα. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που θέλουν παντού στο κορμί τους να έχουν ζωγραφιές.

Μία από αυτούς είναι η 34χρονη Becky Holt. Η Βρετανίδα σταρ του OnlyFans, όχι μόνο τόλμησε να ζωγραφίσει όλο της το σώμα αλλά ακόμη, και ένα απόκρυφο σημείο. Την ευαίσθητη περιοχή της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια χρειάστηκαν πέντε συνεδρίες για να καταφέρει ο καλλιτέχνης να ολοκληρώσει το σχέδιο του στο απόκρυφο σημείο της.

«Πονούσα απίστευτα. Είναι πολύ ντροπιαστικό να έχεις έναν καλλιτέχνη ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά έπρεπε να το τελειώσω καθώς θέλω το σώμα μου να είναι γεμάτο με τατουάζ», είπε η Βρετανίδα στο Ark Media για την πέμπτη και τελευταία συνεδρία στην οποία υποβλήθηκε στις 5 Ιουλίου.

Η Becky Holt έχει ξοδέψει πάνω από 42.000 δολάρια σε τατουάζ ώστε να ζωγραφίσει ολόκληρο το σώμα της, ακόμα και τα πιο επίμαχα σημεία.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή μίλησε για τους πόνους που ένιωθε καθώς χρειάστηκε να κάτσει σε μια καρέκλα με τα πόδια ανοιχτά όσο ο tattoo artist τη «χτυπούσε» με τη βελόνα. Αλλά και η αποθεραπεία, όπως εξήγησε, είναι εξίσου δύσκολη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments