Τεχνολογία

Η ενημέρωση στο WhatsApp θα επιτρέπει να αποχωρείτε από τις ομάδες αθόρυβα

Η ενημέρωση στο WhatsApp θα επιτρέπει να αποχωρείτε από τις ομάδες αθόρυβα

Πηγή Φωτογραφίας: TheCaller- bbc.com

Οι αλλαγές θα επιτρέπουν στους χρήστες να φεύγουν αθόρυβα από τις ομαδικές συνομιλίες και να ελέγχουν ποιος βλέπει την κατάστασή τους στο διαδίκτυο.

Η Meta ανακοίνωσε νέες λειτουργίες απορρήτου για τους χρήστες του WhatsApp.

Οι χρήστες θα μπορούν να αποχωρούν από τις ομαδικές συνομιλίες αθόρυβα, και να μην φαίνεται στα μηνύματα η Προβολή μία φορά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, δήλωσε ότι αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθούν τα μηνύματα WhatsApp «τόσο ιδιωτικά και ασφαλή όσο οι συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο».

Θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τις νέες λειτουργίες αυτόν τον μήνα, αναδεικνύοντάς τις σε μια παγκόσμια καμπάνια, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποχώρησε αθόρυβα

Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ειδοποιεί προς το παρόν όλα τα μέλη μιας ομαδικής συνομιλίας για κάποιον που αποχωρεί ή αφαιρείται από προεπιλογή.

Και ενώ υπάρχουν τρόποι απενεργοποίησης αυτής της επιλογής για μεμονωμένες ομαδικές συνομιλίες, η επιλογή αθόρυβης αποχώρησης δεν παρουσιάζεται στους χρήστες μερικές φορές προκαλεί αμηχανία, αμηχανία ή δράμα σε όσους προσπαθούν να φύγουν απαρατήρητοι.

Με τις πρόσφατες αλλαγές, οι χρήστες θα μπορούν να αποχωρούν χωρίς να ειδοποιούν τους άλλους χρήστες ομαδικής συνομιλίας, ειδοποιώντας μόνο τους διαχειριστές της ομάδας.

«Πιστεύουμε ότι το WhatsApp είναι το πιο ασφαλές μέρος για μια ιδιωτική συνομιλία», είπε.

“Καμία άλλη παγκόσμια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων σε αυτήν την κλίμακα δεν παρέχει αυτό το επίπεδο ασφάλειας για τα μηνύματα, τα πολυμέσα, τα φωνητικά μηνύματα, τις βιντεοκλήσεις και τα αντίγραφα ασφαλείας συνομιλιών των χρηστών.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments