Focus

Άστον Κούτσερ: Δηλώνει “τυχερός που είναι ζωντανός” έπειτα από το Αυτοάνοσο νόσημα

Άστον Κούτσερ: Δηλώνει “τυχερός που είναι ζωντανός” έπειτα από το Αυτοάνοσο νόσημα

Πηγή Φωτογραφίας: πριν από 18 ώρες Us Weekly

Άστον Κούτσερ: Ο χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε πως χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να αναρρώσει πλήρως από την σπάνιας μορφής αγγειίτιδα.

Πολλές φορές θεωρείται δεδομένο να γνωρίζει το ευρύ κοινό προσωπικές πτυχές της ζωής των χολιγουντιανών αστέρων, αφού τόσο οι ίδιοι, όσο και ο περίγυρος τους αποκαλύπτουν γεγονότα και εμπειρίες από την καθημερινότητά τους. Στην “αποκάλυψη” αυτή συχνά συμβάλλουν και τα tabloids, τα οποία παρεισφρέουν στην ιδιωτική ζωή των επωνύμων ακόμα και όταν αυτό δεν είναι απολύτως επιθυμητό. O Άστον Κούτσερ, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη πριν από περίπου δύο χρόνια, μιλώντας ανοιχτά για την κατάσταση αυτή εφόσον πλέον έχει αναρρώσει πλήρως.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Ο 44χρονος ηθοποιός ανέφερε στο νέο επεισόδιο του “Running Wild With Bear Grylls: The Challenge” από το National Geographic, ότι υπέστη μια πολύ σοβαρή αυτοάνοση κρίση, η οποία του στέρησε την όραση, την ακοή αλλά και την δυνατότητα να περπατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά διεγνώσθη με μια σπάνιας μορφής αγγειίτιδας και χρειάστηκε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να αναρρώσει και να γίνει ξανά πλήρως λειτουργικός στην καθημερινότητά του.

Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός

“Πριν από δύο χρόνια είχα μια περίεργη και εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, η οποία “χάλασε” την ακοή, την όραση και την γενικότερη ισορροπία μου. Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά’’” περιέγραψε, δηλώνοντας στην συνέχεια “τυχερός” που κατάφερε να επιζήσει. “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός” τόνισε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Η δυσάρεστη και επικίνδυνη εμπειρία στην οποία επιβλήθηκε άθελα του, υπήρξε σταθμός στην φιλοσοφία ζωής που είχε υιοθετήσει, αναθεωρώντας πολλές καταστάσεις. “Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά; Ξεκινάς να σερφάρεις πάνω στα προβλήματά σου αντί να ζεις κάτω από αυτά” ανέφερε στο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments