Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Θέμα ωρών ο δανεισμός του Ντε Λα Φουέντε στον Ολυμπιακό”

Ολυμπιακός: “Θέμα ωρών ο δανεισμός του Ντε Λα Φουέντε στον Ολυμπιακό”

Πηγή Φωτογραφίας: Ligue 1

Ολυμπιακός: Θέμα ωρών θεωρεί το RMC Sport τον δανεισμό του Κόνραντ ντε λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό

Θέμα ωρών θεωρεί το RMC Sport τον δανεισμό του Κόνραντ ντε λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα, ο 21χρονος Αμερικανός «πλησιάζει στον Ολυμπιακό αφού δεν είναι στα πλάνα του νέου προπονητή της Μαρσέιγ, Ιγκόρ Τούντορ, για την σεζόν», προσθέτοντας  ότι «θα ενταχθεί στην ελληνική ομάδα με δανεισμό, αφού προηγουμένως είχε συνδεθεί με πιθανή αποχώρηση με προορισμό τη Βαγιαδολίδ, επίσης ως δανεικός».

Ο Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος μεταπήδησε από την Μπαρτσελόνα στη Μαρσέιγ στις 29 Ιουνίου 2021, «έκλεισε» την περασμένη σεζόν με μόλις 23 εμφανίσεις, μετά από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την άνοιξη.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός: Ένας “τελικός” που θα κρίνει τη χρονιά

Για τον Ολυμπιακού το παιχνίδι με Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (11/8, 21:30, Cosmote Sports 1HD) είναι ένας «τελικός» στον οποίο θα κριθεί η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Και το ματς που μπορεί -με ένα μεγάλο διπλό πρόκρισης- να αποτελέσει την απαρχή της… επιστροφής των Πειραιωτών σε όλα τα επίπεδα, μετά από μία υπό του μετρίου εκκίνηση στην εφετινή σεζόν.

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” Κάρλος Κορμπεράν, το περιέγραψε ακριβώς όπως είναι, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (10/8), ένα 24ωρο πριν από τη ρεβάνς των Πειραιωτών με την ομάδα της Σλοβακίας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να διατηρήσει το 4-3-3, αλλά θα υπάρξουν δεδομένα αλλαγές στο βασικό σχήμα. Άλλες αναγκαστικές κι άλλες για λόγους τακτικής. Οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο και Ροντρίγκες έχουν τεθεί νοκ-άουτ με προβλήματα τραυματισμών, ενώ και ο Μανωλάς είναι ανέτοιμος. osfp-slovan_1

Στην άμυνα μπροστά από τον Βατσλίκ, αναμένεται να πάρουν θέσεις οι Άβιλα, Σισέ, Μπα και Ρέαμπτσιουκ, με τους Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκη στα χαφ και τους Μασούρα, Ζινκερνάγκελ (ή Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Ο Κορμπεράν πήρε στην αποστολή για την Μπρατισλάβα όλους τους διαθέσιμους παίκτες και λίγο πριν τη σέντρα θα ανακοινώσει την 20άδα του δεύτερου αγώνα με τη Σλόβαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments