Ελλάδα

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για το βιασμό της 32χρονης

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για το βιασμό της 32χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ρέθυμνο: Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη

Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε, εμμένοντας στη θέση του ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί σε πρώτο χρόνο στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Καλαμάτα: Συνελήφθη o 50χρονος για τον τραυματισμό με χημικό υγρό της 49χρονης πρώην συζύγου του

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης [10/8] από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, ένας 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό με χημικό υγρό της 49χρονης πρώην συζύγου του, σε περιοχή της Μεσσήνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 50χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πλησίασε το πρωί την 49χρονη, την στιγμή που η γυναίκα εισερχόταν στον χώρο της επιχείρησης όπου εργάζεται. FJnnf8LX0Ac-ibs

Στη συνέχεια της επιτέθηκε, τοποθετώντας αρχικά ύφασμα εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια έριξε στο πρόσωπο της 49χρονης το ίδιο υγρό από φιάλη.

Κατόπιν ο 50χρονος διέφυγε από το σημείο της επίθεσης, ενώ η 49χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς, πως είχαν οικονομικές διαφορές με την 49χρονη. Ο συλληφθείς, μετά την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments