Focus

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της συλλογής πλεκτών

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας της συλλογής πλεκτών

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της Χαντίντ έδειξαν την υποστήριξή τους στα σχόλια, με τη Χέιλι Μπίμπερ να γράφει «πολύ ενθουσιασμένη με αυτό»

Το supermodel ανακοίνωσε στο Instagram την Πέμπτη ότι θα μεταφέρει το στυλ της από την πασαρέλα στο στούντιο σχεδιασμού με την κυκλοφορία της δικής της σειράς πλεκτών, που ονομάζεται Guest in Residence.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

«Δούλευα πάνω σε κάτι…», έγραψε η Χαντίντ, 27 ετών, στις φωτογραφίες που εργάζεται σκληρά στη δουλειά, δίνοντας εικόνες από διάφορα δείγματα και στυλ από κασμίρι, όπως λεβάντα hoodie, γκρι σετ πιτζάμα και πορτοκαλί πουλόβερ με λαιμόκοψη.

Πρόσθεσε επίσης στο βιογραφικό της στο Instagram, την νέα εταιρεία της

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Το εύρος τιμών και η ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συλλογή δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν για ενημερώσεις επωνυμίας στον ιστότοπο Guest in Residence.

Οι φίλοι και οι θαυμαστές της Χαντίντ έδειξαν την υποστήριξή τους στα σχόλια, με τη Χέιλι Μπίμπερ να γράφει «πολύ ενθουσιασμένη με αυτό» και την αδερφή Μπέλα Χαντίντ να προσθέτει «αυτό που όλοι περιμέναμε».

Η πρώην αρχισυντάκτρια του InStyle, Laura Brown, σχολίασε: «Ο δήμαρχος του Snuggletown» και η Ashley Park έγραψε, «φαίνεται τόσο άνετο».

Παρατήρησε ένας θαυμαστής, «Πάντα αγαπούσα την πλευρά του σχεδιαστή σου περισσότερο από την πλευρά του μοντέλου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments