Focus

Τα γαμήλια μαλλιά της Teresa Giudice κόστισαν 10.000 δολάρια και περιελάμβαναν 1.500 καρφίτσες

Τα γαμήλια μαλλιά της Teresa Giudice κόστισαν 10.000 δολάρια και περιελάμβαναν 1.500 καρφίτσες

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Εμπνευσμένη από τις Ιταλίδες και τις μεσογειακές νύφες με περίτεχνα χτενίσματα

Η σταρ του «Real Housewives of New Jersey», Teresa Giudice, παντρεύτηκε τον Luis Ruela το Σάββατο στο Park Chateau στο East Brunswick, NJ, μπροστά σε αγαπημένους φίλους, οικογένεια και συμπρωταγωνιστές.

Αλλά τα μέλη της ομάδας του bride’s glam ήταν οι MVP της βραδιάς, με τη κομμώτρια Lucia Casazza να βάζει όλη την φαντασία της στο κεφάλι της σταρ.

View this post on Instagram

A post shared by TERESA GIUDICE ® (@teresagiudice)

Σε μια συνέντευξη με τον Andy Cohen για τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sirius XM τη Δευτέρα το πρωί, ο Casazza, ο οποίος συνεργάζεται με τον Tre από την 3η σεζόν της σειράς Bravo, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες της over-the-top εμφάνισης.

«Όπως ξέρουμε, το κορίτσι μου η Τερέζα είναι η βασίλισσα του Τζέρσεϊ, οπότε χρειαζόμασταν μαλλιά που να είναι κατάλληλα για μια βασίλισσα», αποκάλυψε η Casazza.

Ο στυλίστας αποκάλυψε επίσης ότι η Ρουέλα προτιμά τα μαλλιά της να μην μπάινουν στο πρόσωπό της.

Εμπνευσμένη από τις Ιταλίδες και τις μεσογειακές νύφες με περίτεχνα χτενίσματα, η Casazza κατασκεύασε ένα προσαρμοσμένο διχτυωτό κομμάτι που περιλαμβάνει αληθηνά μαλλιάαξίας 7.000 δολαρίων. Η τιμή του ίδιου του styling; Περίπου $2.500.

Χρειάστηκαν σχεδόν δύο ώρες για την Casazza και τα άλλα μέλη της ομάδας glam για να αφαιρέσουν περισσότερες από 1.500 καρφίτσες από τα μαλλιά της Giudice μετά τη δεξίωση – «πριν προλάβει να κάνει οποιεσδήποτε υπήραν οι δυσάρεστες φρικτές δραστηριότητες γάμου» . Η Tre παραπονιόταν για τον λαιμό της που πονούσε μέχρι το τέλος της νύχτας κάτω από το βάρος τόσων μαλλιών.

View this post on Instagram

A post shared by Angie Qassis (@angieqassis)

Οι θαυμαστές συρρέουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να σχολιάσουν την εμφάνιση, με πολλούς να συγκρίνουν τα μαλλιά της Giudice με τη Marge Simpson, χάρη στο τεράστιο ύψος τους. Άλλοι παρομοίασαν την εμφάνισή της με τη Cindy Lou Who και το “The Bride of Frankenstein”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments