People

Ο Τζόνι Ντεπ μεταμορφώνεται σε Λουδοβίκο

Ο Τζόνι Ντεπ μεταμορφώνεται σε Λουδοβίκο

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr- Flash.gr- Economis

Ο Ντεπ θα χρειαστεί να αλλάξει άρδην το επιμελημένα casual ντύσιμό του, να κρύψει επιμελώς τα πολυάριθμα τατουάζ που καλύπτουν το σώμα του, να αφαιρέσει τα περίπλοκα σκουλαρίκια του

Ο 59χρονος Τζόνι Ντεπ προετοιμάζεται να υποδυθεί τον Βασιλιά που άσκησε τη βασιλεία του για 59 χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός, που κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, δεν έχει λάβει μέρος σε άλλη ταινία μετά το «Minamata» του Άντριου Λέβιτας από το 2020, ένα φιλμ για τον Αμερικανό πολεμικό φωτογράφο Γιουτζίν Σμιθ που αποκάλυψε το ανθρώπινο κόστος της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Ο ηθοποιός ενσαρκώνει τον Λουδοβίκο τον 15 ο , τον λεγόμενο και «Πολυαγαπημένο» βασιλιά των Γάλλων, έναν άνθρωπο που σφράγισε τον θρόνο τον προπερασμένο αιώνα και τον περίφημο Οίκο των Βουρβόνων. Μάλιστα, τούτες τις μέρες, πραγματοποιεί τα σχετικά γυρίσματα στο περίλαμπρο Παλάτι των Βερσαλλιών, εκεί όπου ο Μονάρχης βασίλευσε για σχεδόν έξι δεκαετίες. Και για να μπορέσει να υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα, ο Ντεπ θα πρέπει να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή του, με τους αφοσιωμένους θαυμαστές και τις πιστές θαυμάστριές του να ανυπομονούν να τον ανακαλύψουν εκ νέου σε αυτόν τον νέο ρόλο του.

Ο Ντεπ θα χρειαστεί να αλλάξει άρδην το επιμελημένα casual ντύσιμό του, να κρύψει επιμελώς τα πολυάριθμα τατουάζ που καλύπτουν το σώμα του, να αφαιρέσει τα περίπλοκα σκουλαρίκια του

Και ευρύτερα όμως, οι άνθρωποι του κινηματογράφου δηλώνουν ανυπόμονοι να δουν τον Τζόνι Ντεπ στις οθόνες, μετά την πολύκροτη και περιπετειώδη σχέση του με την Άμπερ Χερντ, σε μια ταινία που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στα τέλη της ερχόμενης χρονιάς, τρία χρόνια μετά την απόλυσή του από την αντικατάστασή του από τον Μαντς Μίκελσεν στα «Fantastic Beasts». Σε αυτά ο Ντεπ υποδυόταν τον κακό και τον δύστροπο. Πλέον, στρέφεται σε ρόλους καλοπροαίρετου και ευγενικού. Κι αυτό υποδηλώνει πιθανώς και μια βαθύτερη μεταστροφή του ηθοποιού, που κατηγορήθηκε για σειρά από απρεπείς στάσεις και αγενείς συμπεριφορές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments