Focus

Η Olivia Wilde είναι βέβαιη ότι ο Jason Sudeikis ήθελε να το κακό της

Η Olivia Wilde είναι βέβαιη ότι ο Jason Sudeikis ήθελε να το κακό της

Πηγή Φωτογραφίας: Brides

Ο ηθοποιός είχε δώσει τα δικαστικά έγγραφα στην πρώην σύζυγό του δημοσίως ενώ βρισκόταν στη σκηνή.

Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση επιμέλειας των παιδιών που είχε κάνει ο Jason Sudeikis εναντίον της Olivia Wilde στην οποία ζητούσε να ζήσει μαζί τους στη Νέα Υόρκη. Ο ηθοποιός και η διάσημη πρώην σύζυγός του διαφωνούν για το ποια θα είναι η κύρια κατοικία των παιδιών, με την Wilde να θέλει να ζήσει στο Λος Άντζελες και τον Sudeikis να θέλει να μείνει μαζί τους στη Νέα Υόρκη. Ο δικαστής όρισε ως κύρια κατοικία των παιδιών το Λος Άντζελες δίνοντας την πρώτη νίκη στην ηθοποιό σε αυτή τη δικαστική διαμάχη.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Η 38χρονη Wilde έχει αποκτήσει τον 8χρονο Otis και την 5χρονη Daisy με τον ηθοποιό και μετά το διαζύγιο μένει στο Λος Άντζελες με τα παιδιά της ενώ έχει δηλώσει ότι ίσως μετακομίσει και στο Λονδίνο, όπου μένει ο σύντροφός της, Harry Styles.

Ο Sudeikis μένει στην Νέα Υόρκη, όπου εργάζεται, ενώ μετά τη δικαστική ήττα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αγγλία για τα γυρίσματα της σειράς ‘Ted Lasso’

Πρόσφατα είχε προκαλέσει αίσθηση όταν μέσω εκπροσώπου είχε παραδώσει τα δικαστικά έγγραφα για την επιμέλεια των παιδιών του στην Wilde ενώ εκείνη βρισκόταν στην σκηνή του CinemaCon παρουσιάζοντας την ταινία της ‘Don’t Worry Darling’.

View this post on Instagram

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Wilde έγινε έξαλλη με την κίνηση αφού θεώρησε ότι ο πρώην σύντροφός της θέλησε με αυτόν τον τρόπο να την ντροπιάσει, λέγοντας πως “οι πράξεις του Jason ξεκάθαρα έγιναν για να με απειλήσουν και να με αιφνιδιάσουν. Μπορούσε να το κάνει διακριτικά αλλά επέλεξε να το κάνει με τον πιο επιθετικό τρόπο που γινόταν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments