Focus

Μέριλιν Μάνσον: Από το απόλυτο είδωλο ροκ σταρ των 90s στο κυνηγητό

Μέριλιν Μάνσον: Από το απόλυτο είδωλο ροκ σταρ των 90s στο κυνηγητό

Πηγή Φωτογραφίας: the sun- Osobnosti.cz

Μέριλιν Μάνσον:Ο Μέριλιν εθεάθη έξω με την 37χρονη σύντροφό του στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια

Ο MARILYN Manson εθεάθη σε μια σπάνια έξοδο με τη σύζυγό του Lindsay Usich μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμό. Ο τραγουδιστήςδεν κυκλοφορύσε δημόσιαα  από τότε που προέκυψαν οικατηγορίες ότι ήταν βίαιος προς πρώην εραστές.

Ο Μέριλιν εθεάθη έξω με την 37χρονη σύντροφό του στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια το βράδυ της Τετάρτης. Ο σταρ εμφανίστηκε με παραπάνω κιλά καθώς φορούσε ένα τυπικό ολόμαυρο σύνολο με παλτό, T-Shirt, φαρδιά παντελόνια και δερμάτινες μπότες.

Η Usich, εν τω μεταξύ, επέλεξε μια μαύρη ζακέτα, ένα πράσινο φόρεμα και ασορτί μαύρα μποτάκια.

Μπορούσε να τη δεις να κρατάει μια μικρή μαύρη τσάντα Chanel καθώς ερχόταν με τον σύζυγό της  από τη βραδινή έξοδο.

Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που το ζευγάρι εθεάθη μαζί από τον μήνα του μέλιτος στο Βερολίνο πέρυσι.

Ο Manson αντιμετωπίζει επί του παρόντος μηνύσεις από τρεις γυναίκες – την ηθοποιό του Game of Thrones Esmé Bianco, το μοντέλο Ashley Morgan Smithine και την Jane Doe.

Πέρυσι, η Evan ισχυρίστηκε ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της «την κακοποιούσε φρικτά για χρόνια» και είπε ότι ήθελε απελπισμένη να «ξεσκεπάσει αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα».

Και στο έγγραφο κατηγόρησε τον Manson, 53 ετών ότι τη βίασε στο μουσικό του βίντεο που γυρίστηκε το 2007.

Σύμφωνα με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα της, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance του 2022, φέρεται να «εξαναγκάστηκε σε εμπορική σεξουαλική πράξη με ψευδείς προσχήσεις» και είχε συμφωνήσει μόνο σε μια «προσομοίωση σεξουαλικής σκηνής».

Στην ταινία, ο Γουντ ισχυρίστηκε ότι ο Μάνσον «άρχισε να με διεισδύει πραγματικά» μόλις οι κάμερες άρχισαν να κλείνουν», αναφέρει η The Guardian.

«Δεν είχα συμφωνήσει ποτέ σε αυτό», είπε. «Με εξανάγκασαν σε μια εμπορική σεξουαλική πράξη με ψεύτικα προσχήματα. Τότε έγινε το πρώτο έγκλημα εναντίον μου και ουσιαστικά με βίασαν».

Ενώ η Esme είχε υποστηρίξει προηγουμένως ότι ο ροκ σταρ την είχε δέσει και τη μαστίγωσε, την είχε βάλει για ηλεκτροπληξία και την έκοψε με ένα μαχαίρι.

Ισχυρίζεται επίσης ότι της επιτέθηκε κατά τη διάρκεια του σεξ και ότι κάποτε την κυνήγησε με τσεκούρι στο διαμέρισμά τους.

Σε συνέντευξή της στο Cut, είπε ότι οι εμπειρίες της άφησαν  «σωματικές ουλές» και υπέφερε από Διαταραχή Μετατραυματικού Στρες (PTSD).

Ο Μάνσον αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και επέμεινε ότι όλες οι ρομαντικές του σχέσεις ήταν «εντελώς συναινετικές».

Σε μια δήλωση που είχε αναρτηθεί προηγουμένως στο Instagram, είπε: «Προφανώς, η ζωή μου και η τέχνη μου είναι από καιρό μαγνήτες για διαμάχες, αλλά αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για εμένα είναι φρικτές παραμορφώσεις της πραγματικότητας.

“Οι στενές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές με τους ομοϊδεάτες συντρόφους. Ανεξάρτητα από το πώς – και γιατί – οι άλλοι επιλέγουν τώρα να παραποιήσουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments