Focus

Amanda Seyfried: Η πίεση που δέχτηκε από παραγωγές σε ηλικία 19 ετών να εμφανίζεται γυμνή στις ταινίες

Amanda Seyfried: Η πίεση που δέχτηκε από παραγωγές σε ηλικία 19 ετών να εμφανίζεται γυμνή στις ταινίες

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue

Amanda Seyfried: Η χολιγουντιανή σταρ εξήγησε πως δέχτηκε πίεση σε ηλικία 19 ετών για να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στους συνεργάτες της στο σετ.

Η απόκτηση εμπειρίας, αλλά και η ηλικία είναι δύο βασικοί παράγοντες απόκτησης σεβασμού στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Την παραδοχή αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα ένα αστέρι του Χόλυγουντ, μιλώντας σε συνέντευξη της στο περιοδικό “Porter” για την αλλαγή συμπεριφοράς που παρατηρεί στην καριέρα της όσο μεγαλώνει.

Όπως εξήγησε, “απολαμβάνει ιδιαίτερα το επίπεδο σεβασμού που βρίσκεται την δεδομένη στιγμή”, το οποίο όμως γνωρίζει πως “δεν οφείλεται τόσο στα επιτεύγματα της, όσο στην ηλικία που βρίσκεται τώρα”.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

Η 36χρονη πρωταγωνίστρια του “Mamma Mia”, αναφερόμενη στο κίνημα #Metoo δήλωσε πως ίσως είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση, σε περίπτωση που πραγματοποιούσε την εποχή αυτή τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Παρόλο που κατάφερε να επιβιώσει “αλώβητη” στο χώρο του θεάματος, υπήρξε ένα περιστατικό στην αρχή της καριέρας της, που σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν θα ξεχάσει ποτέ. Χωρίς να αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτό, η Σάιφρεντ επισήμανε ότι αναγκάστηκε να εμφανιστεί γυμνή σε ταινία σε ηλικία μόλις 19 ετών.

“Όταν ήμουν 19, περπατούσα χωρίς τα εσώρουχά μου στο πλατό και απορώ πώς το επέτρεψα να συμβεί αυτό”, διερωτήθηκε αρχικά, απαντώντας στην συνέχεια με απόλυτη ειλικρίνεια: “Ω, ξέρω γιατί. Ήμουν 19 και δεν ήθελα να στενοχωρήσω κανέναν και ήθελα να κρατήσω τη δουλειά μου. Γι’ αυτό το έκανα”.

Τα σχόλια της ηθοποιού έρχονται την στιγμή που πολλές υποθέσεις παρενοχλήσεων και σεξουαλικών κακοποιήσεων έχουν ήδη εμφανιστεί στην επιφάνεια, με τις παραγωγές των ταινιών να “αναζητούν τρόπους” προκειμένου να σταματήσει η διαιώνιση του κακού. Ένας από αυτούς είναι ο “συντονιστής οικειότητας”, η νέα ειδικότητα που θα βρίσκεται παρούσα σε σειρές και ταινίες, οι οποίες θα περιέχουν σκηνές ερωτικού περιεχομένου. Ο εν λόγω συντονιστής θεωρητικά θα εποπτεύει το σενάριο αλλά και τις κινήσεις μεταξύ των ηθοποιών για τυχόν ανάρμοστες ηθικά συμπεριφορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments