Lifestyle

Η Victoria Beckham έβαλε εκπτώσεις στα ρούχα της έως και 70% μετά τα τεράστια χρέη

Η Victoria Beckham έβαλε εκπτώσεις στα ρούχα της έως και 70% μετά τα τεράστια χρέη

Πηγή Φωτογραφίας: Failure Before Success

Η εταιρεία της έχει χρέη 53,9 εκατομμυρίων λιρών, πυροδοτώντας αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον

Τα ρούχα της σχεδιάστριας Victoria Beckham πωλούνται τώρα με έκπτωση 70% σε ένα πολυτελές ηλεκτρονικό κατάστημα με έκπτωση, αφού αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία της έχει χρέη 53,9 εκατομμυρίων λιρών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η 48χρονη σχεδιάστρια μόδας κυκλοφόρησε το brand το 2008 με μια μικρή συλλογή από φορέματα, αλλά τις τελευταίες μέρες υποστηρίζεται ότι ο οίκος βρίσκεται στο κόκκινο με μεγάλες απώλειες.

Τώρα, αποκαλύφθηκε ότι ορισμένα από τα προϊόντα της Victoria πωλούνται με μεγάλη έκπτωση, με ένα φόρεμα μειωμένο κατά σχεδόν 1.300 λίρες. Το πολυτελές ηλεκτρονικό εκπτωτικό κατάστημα The Outnet μείωσε τις τιμές στα κομμάτια της Victoria, με τις εκπτώσεις να αυξάνονται από το συνηθισμένο 30 τοις εκατό σε ένα επιβλητικό 70 τοις εκατό.

Ένα μίντι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη ζιβάγκο των 1.845 λιρών μειώθηκε σε 554 £, ενώ μια λεοπάρ μπλούζα των 650 λιρών πωλείται για 228 £.

Η MailOnline επικοινώνησε με εκπροσώπους της Victoria για σχόλια.

Μια έκθεση ανέφερε: «Τα συνολικά έσοδα για τον όμιλο Victoria Beckham Holdings μειώθηκαν κατά 6% στα 36,1 εκατομμύρια £ (2019 – 38,3 εκατομμύρια £) λόγω των επιπτώσεων της παγκόσμιας πανδημίας.

«Αυτός ο όμιλος ανταποκρίθηκε γρήγορα στις επιπτώσεις της πανδημίας και έλεγξε τις δαπάνες του, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική μείωση των λειτουργικών του ζημιών κατά 57%, χάρη στην αποδοτικότητα κόστους σε όλη την επιχείρηση και την αναβαθμονόμηση του επιχειρηματικού του μοντέλου ώστε να είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα.

«Η Victoria Beckham Beauty συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με μια σειρά επιτυχημένων λανσαρισμών προϊόντων φέτος με τα καλύτερα στην κατηγορία της καθαρής πολυτελούς ομορφιάς και περιποίησης δέρματος».

Ωστόσο, παρά τις μεγάλες απώλειες, η παγκόσμια αυτοκρατορία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ φέρεται να διπλασίασε τα κέρδη της, συγκεντρώνοντας £11,6 εκατομμύρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments