Lifestyle

Anne Heche: Μετά την Ellen DeGeneres ήρθε το χάος στη ζωή της

Anne Heche: Μετά την Ellen DeGeneres ήρθε το χάος στη ζωή της

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Anne Heche: Το πρώην ζευγάρι είχε ταράξει τα νερά του συντηρητικού τότε Hollywood.

Η καριέρα της Anne Heche τη δεκαετία του ’90 φαινόταν πως θα έχει ανοδική πορεία, έχοντας πρωταγωνιστήσει στις σημαντικότερες ταινίες της εποχής με διάσημους σκηνοθέτες και έχοντας κλείσει συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η σχέση της με την Ellen DeGeneres έμελλε να της στοιχίσει τη θέση της στο λαμπερό Hollywood, αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #90sGAY (@90sgay)

Από τότε, η ίδια συμμετείχε σε άγνωστες ταινίες χωρίς μεγάλη αναγνώριση, ενώ η προσωπική της ζωή ήταν πάντα αντικείμενο σχολιασμού στα tabloids. Πολύ πριν όμως η καριέρα της λάβει την κατιούσα, η ίδια ήταν το επόμενο αστέρι του αμερικανικού σινεμά.

Το 1997 ήταν μόλις 28 ετών όταν είχε πρωταγωνιστήσει σε ρομεντί με τον Harrison Ford και στο remake της ταινίας Psycho.

Ωστόσο, θεωρούσε τη θέση της δεδομένη στο star system, θέλοντας απεγνωσμένα να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με την Ellen DeGeneres, με την οποία διατηρούσε μυστική σχέση για 6 μήνες. Βέβαια, δεν είχε υπολογίσει σωστά την κατάσταση, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή η ομοφιλοφυλία δεν ήταν κάτι που λάτρευε το Hollywood, παρά προτιμούσε να κρύβει. “Άλλαξε για πάντα τη ζωή μου. Το στίγμα που συνδέθηκε με τη σχέση ήταν απαίσιο. Δεν έκανα καμία ταινία για πάνω από 10 χρόνια. Απολύθηκα από μία συμφωνία για 10 εκατομμύρια που είχα κλείσει”, είχε δηλώσει το 2020.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #90sGAY (@90sgay)

Η ίδια δεν είχε βρεθεί ξανά σε ομόφυλη σχέση, παρόλα αυτά ερωτεύθηκε τη DeGeneres, με την οποία όμως δεν κατάφερε να μείνει μαζί. Πριν από έναν χρόνο, η Heche είχε δηλώσει σε ένα podcast πως ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή η DeGeneres ήθελε να βγάλει πολλά χρήματα, σε αντίθεση με την ίδια. “Χώρισα μαζί της γιατί ο σκοπός της ήταν να βγάλει πολλά χρήματα. Εμένα ήταν να βρω την αγάπη και εκείνης τα δισεκατομμύρια. Καλή τύχη, δεν θα ξανασυναντηθούμε”, είχε πει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, η ηθοποιός είχε δηλώσει πως κατά τη διάρκεια της 3ετούς σχέσης τους, η διάσημη παρουσιάστρια και κωμικός δεν την άφηνε να ντύνεται σέξι, γι’αυτό οι εμφανίσεις της ήταν κάπως παράξενες, όπως διαπίστωσε πριν από λίγο καιρό. Δεν έλειψε μάλιστα να υπονοήσει πως η παρουσιάστρια σαμποτάρισε την καριέρα της, από τη στιγμή που δεν προμοτάρισε ποτέ δουλειά της, πράγμα που σήμαινε πως έδινε την έγκρισή της για αναγνώριση (δεδομένου ότι η DeGeneres είχε μεγάλη δύναμη στα χέρια της).

Η Heche αφού χώρισε με την Ellen DeGeneres το 2000 εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκε τον κάμεραμαν Coleman Laffoon. Μαζί του απέκτησε έναν γιο, όμως το ζευγάρι χώρισε το 2007. Στη συνέχεια συνδέθηκε με τον ηθοποιό James Tupper με τον οποίο επίσης απέκτησε έναν γιο το 2009. Οι δυο τους χώρισαν το 2018.

Πριν από λίγες ημέρες, η Anne Heche σε ηλικία 53 ετών άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από 1 εβδομάδα που βρισκόταν σε κώμα στο νοσοκομείο μετά τη συντριβή του αυτοκινήτου της πάνω σε σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments