Focus

Τι είπαν όλοι οι πρώην της Britney Spears για εκείνη;

Τι είπαν όλοι οι πρώην της Britney Spears για εκείνη;

Πηγή Φωτογραφίας: BHW- Pinterest- Last.fm

Ο Reg Jones ισχυρίστηκε ότι η Britney έχασε την παρθενιά της από αυτόν

Μετά από περιορισμό  για 14 χρόνια από τον πατέρα της η Britney Spears είναι πλέον σε θέση να ζήσει την δική της αλήθεια. Έχοντας παντρευτεί τον τολμηρό καλλονό της Sam Asghari το 2022, έχει βρει τον εαυτό της μετά από  τόσο καιρό που την χειραγωγούσε ο πατέρας της, Jamie. Και βοηθάει το γεγονός ότι ο Asghari είναι εντελώς κολλημένος με την Brit. «Με παρακινεί περισσότερο από τον καθένα», είπε στο Men’s Health. “Είναι τρελό πώς μπορεί να με ταπεινώσει ένα άτομο σαν αυτόν. Αν μπορούσα να είμαι τόσο ταπεινή όταν είμαι τόσο ψηλά στη ζωή, αυτό θα ήταν το καλύτερο πράγμα.”

Αλλά η πριγκίπισσα της ποπ χρειάστηκε να παλέψει με πολλούς βατράχους πριν παντρευτεί τον Πρίγκιπά της Γοητευτικό σε έναν παραμυθένιο γάμο

Όλα αυτά τα χρόνια, η τραγουδίστρια είχε πολλά ειδύλλια, τόσο χαμηλών τόνων όσο και υψηλών τόνων. Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με πολλές γυναίκες στο προσκήνιο, η προσωπική ζωή της Spears βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών αγενών κουτσομπολιών. Ως εκ τούτου, αρκετοί από τους πρώην της ήταν πάρα πολύ πρόθυμοι να ρίξουν το φαρμάκι για το πώς είναι να βγαίνεις ραντεβού με έναν σούπερ σταρ της ποπ, αλλά η “Britney Stan” δεν το κάνει.

Ο Reg Jones ισχυρίστηκε ότι η Britney έχασε την παρθενιά της από αυτόν

Ο Ρεγκ Τζόουνς ήταν ο πρώτος φίλος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο γυμνάσιο όταν ο Jones ήταν 17 και η Spears ήταν 14. Μιλώντας στο The Mirror το 2000, ο Jones είπε ότι ήταν τρελά ερωτευμένος με την Spears. «Ήταν η καλύτερή μου φίλη καθώς και η κοπέλα μου», είπε. “Η Britney είναι ένα φανταστικό κορίτσι. Της άρεσε να γελάει, της άρεσε να περνάει καλά, αλλά ήταν επίσης απίστευτα πιστή και ειλικρινής.” Όταν η Σπίαρς αναδείχτηκε για πρώτη φορά, καλλιέργησε μια περσόνα πιστής χριστιανής και παρθενικής. Στη συνέχεια, ο Τζόουνς είπε στην έξοδο ότι η σχέση του με την Σπίαρς ήταν εντελώς πλατωνική.

Ωστόσο, μιλώντας στο Daily Star το 2008, ο Τζόουνς αποκάλυψε ότι η Σπίαρς έχασε την παρθενιά της από αυτόν. “Συχνά έμενα στο σπίτι της και χαζεύαμε όπως κάθε νεαρό ζευγάρι. Αν και υπήρχαν μερικά χρόνια διαφορά στην ηλικία μας, δεν φαινόταν να έχει σημασία”, είπε. «Ήταν όλα όσα θα μπορούσε να ήθελε ένα αγόρι». Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Βρετανίδα ήταν κυριολεκτικά παιδί εκείνη την εποχή, αυτή η πρώτη σχέση ήταν κάτι παραπάνω από προβληματική.

Σε ένα χειρόγραφο σημείωμα στον Τζόουνς που βγήκε σε δημοπρασία το 2021, η Σπίαρς φαίνεται να παραδέχεται ότι έκανε σεξ με τον πρώην της, καθώς τον κατηγορεί για κακομεταχείριση, σύμφωνα με το Radar. «Δεν σε εμπιστεύομαι, ειδικά μετά από αυτό που είπες χθες το βράδυ… είσαι σαν μια φροντισμένη φίλη, αλλά με χτυπάς όποτε θέλεις», έγραψε.

Ο Robbie Carrico υπερασπίστηκε την Britney Spears

Ο διαγωνιζόμενος της σεζόν 7 του “American Idol” Robbie Carrico έβγαινε με την Britney Spears περίπου το 1999. Το ποπ συγκρότημα του, Boyz N Girlz United, περιόδευσε με την τραγουδίστρια και οι δυο τους φαινόταν να τα καταφέρνουν. Η Carrico συνόδευσε την Spears στην πρεμιέρα της ταινίας “Drive Me Crazy”, με πρωταγωνίστρια τη φίλη της Melissa Joan Hart. Μετά από μια φευγαλέα παρέα, το ζευγάρι χώρισε φιλικά και ο Carrico δεν είχε παρά καλά λόγια να πει για τη διάσημη πρώην του.

Σε μια συνέντευξη του 2008 στο MTV, μίλησε για τη σύντομη σχέση του με την  σούπερ σταρ. «Δεν ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη σχέση», παραδέχτηκε. «Πήγαμε δυο ραντεβού, αλλά λίγο πολύ μέχρι εκεί». Εκείνη την εποχή, η Spears αντιμετώπιζε έντονο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης για τα προβλήματα ψυχικής της υγείας. Αν και η δημόσια κοροϊδία μιας ψυχικά άρρωστης γυναίκας μπορεί να φαίνεται ανεξιχνίαστη σήμερα, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά τη δεκαετία του 2000.

Ο Carrico υπερασπίστηκε την πρώην του. «Είναι πολύ καλό κορίτσι», δήλωσε. “Πολλοί άνθρωποι λένε πράγματα γι ‘αυτήν, και εύχομαι να την αφήσουν όλοι ήσυχη, απλά να την αφήσουν να είναι και της εύχομαι τα καλύτερα εδώ στο μέλλον.” Ο Carrico πρόσθεσε ότι θα συμβούλευε τη Spears να μην ακούει τους εχθρούς της.

Ο Justin Timberlake κορόιδευε την Britney Spears

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η ​​Britney Spears και ο Justin Timberlake του NSYNC ήταν το πιο καυτό ζευγάρι της ποπ σκηνής. Αν και οι νεαροί εραστές έμοιαζαν σαν ένα υγιές δίδυμο, ο Timberlake έκρυβε μια σκιερή πλευρά. Από τότε που χώρισε από την Spears, ο τραγουδιστής του “SexyBack” έχει αφιερώσει πολλές συνεντεύξεις στο να ξεσκαρτάρει την πρώην του.

Μετά το χωρισμό του ζευγαριού το 2002, ο Timberlake κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το κομμάτι του “Cry Me A River”, το οποίο παρουσίαζε μια προφανή ντόπισσα της Britney να τον απατά. Το 2011, ο Timberlake παραδέχτηκε ότι το τραγούδι αφορούσε την Spears, κάτι που είχε από καιρό αρνηθεί, σύμφωνα με τη HuffPost.

Ερωτηθείς αν έκανε στοματικό σεξ στην Spears, απάντησε: “Το έκανα. Είμαι βρώμικος”, σύμφωνα με το GQ.

Και η σκιά δεν τελείωσε εκεί. Το 2013, φαινομενικά έριξε την Spears στη σκηνή, δηλώνοντας, “Μερικές φορές στη ζωή, νομίζεις ότι βρήκες τη μία. Μετά ανακαλύπτεις ότι ήταν απλώς μια κοπέλα”, σύμφωνα με την The Telegraph (αν και αρνείται ότι αναφερόταν σε Βρετανός). Ο Τίμπερλεϊκ ζήτησε από τότε συγγνώμη για την αποτυχία της Σπίαρς και μίλησε εναντίον της συντηρητικής της θέσης. «Ανεξάρτητα από το παρελθόν μας, καλό και κακό… αυτό που της συμβαίνει δεν είναι σωστό», έγραψε στο Twitter. «Καμία γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται στο να παίρνει αποφάσεις για το σώμα της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments