Lifestyle

Αρραβωνιάστηκε ο μεγαλύτερος γιος της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΝΙΑΣ

Αρραβωνιάστηκε ο μεγαλύτερος γιος της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΝΙΑΣ

Πηγή Φωτογραφίας: InStyle.gr

«Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να έχω τόση χαρά στην καρδιά μου!» έγραψε η περήφανη μαμά στο Instagram

Η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Αμπντουλάχ Β’ της Ιορδανίας παντρεύουν το μεγαλύτερο παιδί της Ιορδανίας! Το Βασιλικό Χασεμιτικό Δικαστήριο ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν με την Rajwa Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif την Τετάρτη. Μια φωτογραφία του αρραβωνιασμένου ζευγαριού συνόδευσε τη συναρπαστική ανακοίνωση.

View this post on Instagram

A post shared by Royal Hashemite Court (@rhcjo)

Ο αρραβώνας έγινε στις 17 Αυγούστου στο Ριάντ στο σπίτι του πατέρα του Rajwa. Σε αυτήν συμμετείχαν οι γονείς του 28χρονου διαδόχου, καθώς και ο πρίγκιπας El Hassan bin Talal, ο πρίγκιπας Hashem bin Abdullah II, ο πρίγκιπας Ali bin Al Hussein, ο Prince Hashim bin Al Hussein, ο πρίγκιπας Ghazi bin Muhammad, ο πρίγκιπας Rashid bin El. Χασάν και μέλη της οικογένειας Αλ Σάιφ.

Η μαμά βασίλισσα Ράνια ανάρτησε στο προσωπικό της Instagram για να γιορτάσει τα νέα. Μαζί με πολλές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της να στέκεται ανάμεσα στον πρωτότοκο και τη μέλλουσα νύφη της, η βασίλισσα έγραψε: «Δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν να έχω τόση χαρά στην καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερο μου πρίγκιπα Χουσεΐν και την όμορφη μέλλουσα νύφη του, Rajwa».

Στα αραβικά, η Ράνια έγραψε επίσης (μετάφραση στα αγγλικά): «Προσευχήθηκα στον Αλλάχ – όπως εγώ, όπως κάθε μητέρα – να σου δώσει καλό και να βρεις αυτόν που αγαπάς, ήρθε η Ρατζούα. Συγχαρητήρια στον γιο μου, τον πρίγκιπα Αλ-Χουσεΐν, και την πολύτιμη και γλυκιά νύφη μας Rajwa – Είθε ο Αλλάχ να σας ευλογεί και να σας κάνει ευτυχισμένους και υγιείς».

Οι βασιλικοί της Ιορδανίας έχουν να προγραμματίσουν άλλον έναν γάμο. Η μικρότερη αδερφή του πρίγκιπα Χουσεΐν, πριγκίπισσα Ιμάν, αρραβωνιάστηκε επίσης αυτό το καλοκαίρι. Ο αρραβώνας της 25χρονης πριγκίπισσας με τον Τζαμέελ Θερμιώτη ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Τότε, ο διάδοχος συνεχάρη την αδερφή του με μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας φέρει καλοσύνη, αν θέλει ο Θεός. Συγχαρητήρια για τον αρραβώνα την αγαπημένη μου αδερφή Iman και αδελφό Jameel.”

Και πρόσθεσε: «Τα θερμά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου αδερφή Iman και στον αρραβωνιαστικό της Jameel για τον αρραβώνα τους. Σας εύχομαι μια ζωή ευτυχίας μαζί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments