Lifestyle

Benjamin Mendy: Ο ποδοσφαιριστής είπε στο θύμα ότι έκανε σεξ με 10.000 γυναίκες

Benjamin Mendy: Ο ποδοσφαιριστής είπε στο θύμα ότι έκανε σεξ με 10.000 γυναίκες

Πηγή Φωτογραφίας: Sky News

Η δίκη του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δικαστήριο του Τσέστερ, όπου κατηγορείται για οκτώ κατηγορίες βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Εκείνος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, είπε ότι «είναι μια χαρά, έκανα σεξ με 10.000 γυναίκες» αφού φέρεται να βίασε μια γυναίκα τρεις φορές στην «κλειδωμένη» κρεβατοκάμαρά του, σύμφωνα με όσα ακούστηκα στο δικαστήριο.

Ο 28χρονος Γάλλος διεθνής φέρεται να παρέσυρε τη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρά του παίρνοντας το τηλέφωνό της και κοιτάζοντας τις γυμνές φωτογραφίες της. Το Chester Crown Court άκουσε πώς, τον Οκτώβριο του 2020, ο Mendy και η γυναίκα είχαν βρεθεί σε ένα μπαρ νωρίτερα το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by Team Benjamin Mendy 🔵 (@benjamin_mendy.23)

Στη συνέχεια, ο παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, ήταν επίσης παρών, σύμφωνα με το δικαστήριο. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι του Mendy στο Mottram St Andrew, στην επαρχία Cheshire. Το δικαστήριο άκουσε πώς το φερόμενο θύμα είπε, στη καταθεσή της στην αστυνομία, ότι χρησιμοποίησε το δακτυλικό του αποτύπωμα για να ανοίξει μια πόρτα κρεβατοκάμαρας και εκείνη τον ακολούθησε πριν ζητήσει πίσω το τηλέφωνό της.

Υποστήριξε ότι της είπε να βγάλει τα ρούχα της, λέγοντάς της: «Αν βγάλεις τα ρούχα σου, θέλω απλώς να ρίξω μια ματιά και δεν θα σε αγγίξω, αλλά θέλω απλώς να δω πώς μοιάζεις. Θέλω να δω το σώμα σου. Θέλω να δω τα βυζιά σου, τα βυζιά σου είναι τόσο μεγάλα».

Η γυναίκα, που γδύθηκε με τα εσώρουχά της, είπε ότι είπε επανειλημμένα στον Mendy ότι δεν ήθελε να κάνει σεξ μαζί του και ο φίλος της θα την αναζητούσε, αλλά εκείνος είπε: «Λοιπόν, η πόρτα είναι ούτως ή άλλως κλειδωμένη». Είπε στην αστυνομία: «Έριξε το τηλέφωνό μου στο κρεβάτι και μετά έσκυψα για να το κατεβάσω από το κρεβάτι και εκείνος είχε περπατήσει γύρω από το κρεβάτι και ήρθε πίσω μου και με έσπρωξε στο κρεβάτι, οπότε ήμουν στα τέσσερα.

«Τότε ήταν σαν να με χτυπούσε με το παντελόνι του. Και μετά κίνησε το στρινγκ μου, στο πλάι και είπα “Όχι, όχι, αυτό είναι πολύ” και μου είπε “θα το βάλω μέσα μόνο για ένα λεπτό” και έλεγα «Όχι δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω αυτό».

«Πάλεψα κάπως και εκείνος έλεγε «Το μ… σου, το μ…είναι τόσο ωραίο». Αφού έβαζε την άκρη στον κόλπο μου με δύναμη και έλεγα «Όχι» και άρχισε να βάζει το πέος του στον κόλπο μου.

«Έμοιαζε «Ωχ, βάλ’ το στο στόμα σου» και μου πήρε το κεφάλι και μετά έβαλα το πέος του στο στόμα μου για ένα λεπτό και τραβούσα μακριά και έλεγα «Όχι, δεν μπορώ, δεν μπορώ».

«Έκανε ένα βήμα πίσω και μπόρεσα να καθίσω στην άκρη του κρεβατιού. Μου είπε “Ω, είσαι πολύ ντροπαλη” και εγώ είπα “δεν είμαι ντροπαλη, απλά δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί σου” και μου είπε “Είναι μια χαρά  έκανα σεξ με 10.000 γυναίκες, δεν πειράζει”. και είπα “Όχι, απλά πρέπει να φύγω”.

Το δικαστήριο άκουσε πώς, όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία αν ήξερε ποιος ήταν ο Mendy, η γυναίκα είπε: «Αυτό που μου είπαν ήταν όταν φτάσαμε [στο μπαρ] είναι ότι ένας από αυτούς είναι ποδοσφαιριστής.

Ο Mendy αρνείται οκτώ κατηγορίες βιασμού κατά πέντε γυναικών, μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για απόπειρα βιασμού. Τα αδικήματα φέρεται να έλαβαν χώρα σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις στο «απομονωμένο» σπίτι του στο Cheshire μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου του περασμένου έτους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments