Lifestyle

Η Φινλανδή Πρωθυπουργός επικρίθηκε μετά τη διαρροή βίντεο που την δείχνει να ξεσαλώνει σε πάρτι

Η Φινλανδή Πρωθυπουργός επικρίθηκε μετά τη διαρροή βίντεο που την δείχνει να ξεσαλώνει σε πάρτι

Πηγή Φωτογραφίας: Mothership.SG

Ωστόσο, η Sanna Marin, 36 ετών αποκαλείται επίσης η «πιο κουλ πολιτικός στον κόσμο» και έχει ένα τεράστιο κύμα από θαυμαστές λόγω του χαλαρού στυλ ηγεσίας της - ένα στυλ που μισεί ο Πούτιν

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δέχθηκε πυρά μετά τη διαρροή βίντεο που την δείχνει να ξεσαλώνει σε πάρτι με φίλους διάσημους.

Η Sanna Marin, 36ετών, που έχει χαρακτηριστεί ως η «πιο κουλ πολιτικός στον κόσμο» λόγω του χαλαρού στυλ ηγεσίας της, εμφανίστηκε στο πάρτι με τη Φινλανδή τραγουδίστρια Alma, την τηλεοπτική παρουσιάστρια Tinni Wikstrom και τον ράπερ Petri Nygard.

View this post on Instagram

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Το βίντεο που δείχνει την ομάδα των φίλων να κάνει ξέφρενα πάρτι μοιράστηκε διαδικτυακά η φινλανδική ταμπλόιντ Iltalehti.

Δείχνει τη Marin να χορεύει και να τραγουδά με τους φίλους της σε κάτι που μοιάζει με διαμέρισμα – έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι πήρε ναρκωτικά.

Σχολιάζοντας το βίντεο, η Marin λέει ότι είναι «αναστατωμένη» που το βίντεο δεν έμεινε ιδιωτικό, αλλά πρόσθεσε ότι το μόνο που έκανε ήταν να χορεύει τραγουδώντας και να γλεντάει – «πράγματα απολύτως νόμιμα».

@gekkonen.net Finnish prime minister Sanna Marin at a wild house party with some local celebrities 😮 Original video posted first by Iltalehti.fi #sannamarin #bileet #party #primeminister #finland #politician #pm #celebrity #julkkis ♬ original sound – gekkonen.net

Όπως αναφέρεται στη φινλανδική έκδοση Yle, ο Marin είπε: “Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έγιναν γνωστά. Αφορούσε εμένα σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι — ακόμη και με θορυβώδη τρόπο — χορεύοντας και τραγουδώντας.

“Προσωπικά, δεν έπαιρνα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωνα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε μια κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους [χρησιμοποιώντας φάρμακα].

Η Μαρίν συνέχισε εξηγώντας ότι θέλει να ταρακουνήσει τον θεσμό του Πρωθυπουργού, αν και δεν πρόκειται για αυτό το θέμα.

View this post on Instagram

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις δουλειές», εξήγησε.

“Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Σχεδόν το ίδιο με πολλούς ανθρώπους της ηλικίας μου.”

Δεν είναι η μόνη φορά που η πρωθυπουργός προσελκύει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης για την αγάπη της για τα πάρτι.

Επικρίθηκε πέρυσι επειδή πήγαινε για κλάμπινγκ μέχρι τις 4 το πρωί παρά το γεγονός ότι είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα Covid, όπως αναφέρει η Sun.

Η Marin ζήτησε συγγνώμη εκείνη τη στιγμή, γράφοντας σε μια δήλωση: «Λυπάμαι πολύ που δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να το κάνω αυτό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments