Lifestyle

Αστέρια που έχουν παλέψει με ζητήματα ψυχικής υγείας

Αστέρια που έχουν παλέψει με ζητήματα ψυχικής υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: Mashable SEA

Μετά από παρέμβαση οικογένειας και φίλων, ο τραγουδιστής του «Little Lion Man» αναζήτησε ψυχολογική βοήθεια. Ενώ συζητούσε τι του συνέβη με έναν θεραπευτή, άρχισε να κάνει εμετό.

Αφού αποκάλυψε ότι είχε «κακομεταχειριστεί σεξουαλικά ως παιδί» στο GQ σε ένα εξώφυλλο τον Αύγουστο του 2022, ο μουσικός των Mumford & Sons συνέχισε λεπτομερώς πώς έφτασε στο «πυθμένα» στην ενήλικη ζωή αφού δεν αντιμετώπισε το επακόλουθο τραύμα.

Μετά από παρέμβαση οικογένειας και φίλων, ο τραγουδιστής του «Little Lion Man» αναζήτησε ψυχολογική βοήθεια. Ενώ συζητούσε τι του συνέβη με έναν θεραπευτή, άρχισε να κάνει εμετό.

«Προφανώς, είναι πολύ συνηθισμένο», είπε στο πρακτορείο. «Από τη στιγμή που ουσιαστικά αποσυνδέσετε την άρνηση και ξεκινήσετε τη διαδικασία άρσης κάποιας καταστολής, τότε είναι πολύ φυσικό να βγουν αυτά τα πράγματα. Είχα προβλήματα αναπνοής σε όλη μου τη ζωή. Όχι άσθμα, αλλά σαν να κόβω την ανάσα μου».

Κόλιν Φάρελ

Ενώ γύριζε τις υποβρύχιες σκηνές του Thirteen Lives στην Ταϊλάνδη, ο Farrell υπέστη «τρομακτικές» κρίσεις πανικού.

«Εννοώ, υπάρχουν πολλά να ειπωθούν για το ότι μπορείς να κοιτάξεις ψηλά στο νερό και να δεις την επιφάνεια, οπότε όταν δεν μπορείς και υπάρχει στην πραγματικότητα ένα ταβάνι πάνω από το κεφάλι σου και δεν υπάρχει καθόλου αέρας, απλώς προκαλεί τον όλεθρο το μυαλό μου», είπε στο Entertainment Tonight τον Ιούλιο του 2022.

Howie Mandel

Ο κριτής του America’s Got Talent, ο οποίος πάσχει από Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή (OCD), Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD) και κατάθλιψη – είναι από καιρό ανοιχτός σχετικά με τα ζητήματα ψυχικής του υγείας, εν μέρει για να διαγράψει το στίγμα.

View this post on Instagram

A post shared by Howie Mandel (@howiemandel)

«Φροντίζουμε την υγεία των δοντιών μας. Δεν φροντίζουμε για την ψυχική μας υγεία», είπε ο πρώην παρουσιαστής του Deal or No Deal στον Jay Leno το 2014, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι «η λύση για να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο είναι αν ήμασταν απλώς υγιείς, ψυχικά».

Τζο Τζόνας

View this post on Instagram

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

«Ξεκινάω τη μέρα μου με το Headspace, την εφαρμογή, και αυτό μπορεί να είναι σαν να κάθομαι σιωπηλός ή να βουρτσίζω τα δόντια μου», μοιράστηκε ο frontman του DNCE κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του τον Απρίλιο του 2022 στο podcast «Spout». «Είναι απλώς ένας τρόπος για μένα να κάνω check-in με τον εαυτό μου προτού τσεκάρω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στείλω μηνύματα σε ανθρώπους. …. Είναι τόσο εύκολο να κοιτάξεις το τηλέφωνό σου πρώτα το πρωί και να πεις, “Α, πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά ή έχασα αυτήν την κλήση” ή σαν, κάτι συμβαίνει στον κόσμο που είναι εύκολο για να [αποσπαστείτε και] βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει, απλώς ελέγξτε με τον εαυτό σας πριν κάνετε check in με οτιδήποτε άλλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments