Διεθνή

Σάνα Μαρίν για το σκηνικό με τον τραγουδιστή: Αν κάποιος με φίλησε στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι ακατάλληλο

Σάνα Μαρίν για το σκηνικό με τον τραγουδιστή: Αν κάποιος με φίλησε στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι ακατάλληλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σάνα Μαρίν για το ενσταντανέ με τον τραγουδιστή: Τις τελευταίες δύο μέρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν είναι στο... μάτι του κυκλώνα, ύστερα από τη δημοσίευση το βίντεο που χόρευε και διασκέδασε

Τις τελευταίες δύο μέρες η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν είναι στο… μάτι του κυκλώνα, ύστερα από τη δημοσίευση το βίντεο που χόρευε και διασκέδασε, ενώ έδωσε και εξηγήσεις για τη στιγμή που ο Φινλανδός ποπ σταρ, Olavi Uusivirta, την είχε πλησιάσει πολύ κοντά στο λαιμό της και αρκετοί έλεγαν πως είχαν έρθει τόσο κοντά που τη φιλούσε.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης τύπου, ένας δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ότι στο βίντεο φαινόταν ο τραγουδιστής να τη φιλάει στον λαιμό, ωστόσο εκείνη το αρνήθηκε και είπε ότι της μιλούσε και πιθανώς τη φίλησε στο μάγουλο.

«Αν κάποιος με φίλησε στο μάγουλο, δεν υπάρχει τίποτα ακατάλληλο ή κάτι που δεν μπορώ να χειριστώ ή να το πω στον άντρα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον BBC.

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του απέφυγε να απαντήσει για το τι πραγματικά συνέβη σημειώνοντας ότι: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments